numele copilului

by: laviari
cum alegeti numele copilului?din familie,al nasilor?
 

evelinab

evelinab

Nume copii

02 Sep 2015, 18:13

Iti alegi ce nume iti place. Te poate ajuta si o pagina de genu http://www.kidizi.ro/nume-copii unde vei gasi sute de nume si semnificatia lor.

simonafarcas

simonafarcas

nume de pe internet

25 Oct 2011, 23:22

Poti de exemplu sa cauti nume de pe internet.
Daca sunteti religiosi puteti pune un nume crestinesc copilului de pe crestin.ro sau dai cautare in google cu nume de copii si iti da extrem de multe si va alegeti acolo care va place cel mai mult.

simonafarcas

simonafarcas

Numele copilului il aleg parintii!

25 Oct 2011, 23:20

Numele copilului nu il aleg socrii si nici parintii tai nici nasii.
Numele copilului tau il alegi tu si sotul sau sotia ta nimeni nu are dreptul sa iti impuna sau poate sa iti spuna parerea lor dar tu faci ce vrei ca doar e copilul tau!
Nimeni nu te poate obliga in viata si nu trebuyie sa te simti rau ca nu ai pus numele nasilor la copil sau al parintilor.
Oricine isi poate spune parerea dar, tu poti sa o iei in socoteala sau nu!

pitty371

pitty371

Mai

10 Dec 2010, 17:03

Eu nu m-as lua neaparat dupa numele parintilor sau al nasilor, gandeste-te ca daca ei au nume ciudate si alegi sa iti numesti copilul dupa unul din ei, risca sa fie complexat toata viata. Nu am nicio treaba cu numele romanesti, dar eu nu as pune niciodata copilului meu un nume cum ar fi : vasile, gheorghe, ilie , aneta samd. Eu zic sa incerci sa iti imaginezi cum va fi copilul tau, cam cum ar arata si cu siguranta ai sa stii si ce nume i se va potrivi ;).