Imi este teama de perioada de dupa....

by: ada-lore
Salutare! Am 24 de ani si sunt virgina. Nu am intalnit inca persoana care sa ma faca sa simt si sa imi doresc acest lucru(si aici ma refer la prietenul meu ...fost). Acum insa am intalnit pe cineva, care este f aproape de sufletul meu si care ma face sa imi doresc acest lucru. Insa imi este f frica de perioada de dupa..Ce se va intampla? Daca mai tarziu regret ca am facut acest pas? Simt ca m-as simti murdarita, folosita...etc. Nu e vorba de conceptie, insa sunt o persoana f sensibila...si imi e teama ca daca voi ramane dezamagita, nu voi reusi sa imi revin. El intelege toate aceste lucruri si ma lasa pe mine sa fac ceea ce simt si cand simt....Imi place f mult de el si lui de mine....dar ce fac cu indoiala ca poate nu fac bine? VA ROG HELP!
 

lolitalove

lolitalove

:)) m-ai fact sa rad ovidiu

17 Mai 2008, 19:28

dar da ai dreptate sa sti ada esti o femeie unulimul lucru care iti mai lipseste ca sa faci acest proces complet este sexul , iar daca va iubiti , pai ce mai vrei mai mult de atat , e perfect ( crede-ma nu va crede ca esti o vagabuanta , ai 24 de ani ti-ai tinut-o suficient )
:)

ovidiutudoran

ovidiutudoran

Ada-Lore?

06 Nov 2007, 02:16

Eu iti recomand sa faci pasul asta, pentru ca trebuie. Si deja e cam tarziu, putin. Sti bancul ala cu 2 fete care ajunng la poarta Raiului? Una era trecuta prin viata si a intrat in rai, iar cea cuminte (virgina ) nu a intrat. Au respins-o. S-a dus la D-zeu si la intrebat de ce e posibil asa ceva. Aceta i-a raspuns: "Eu ti-am dat-o ca s-o dai, nu sa vi cu ea in Rai!" Scuze daca te-am deranjat cu ceva, dar sincer, acest pas trebuie facut. Toate aspectele vietii se invart in jurul acestui fenomen placut-sexul. Ova

ancutsel

ancutsel

=))

07 Oct 2007, 01:37

Prea penal silsan asa binevoitorul tuturor ce ne "sfatuie" cum poate el mai bn.
Stii ca pt mine a devenit o noua distractie sa`ti citesc replicile?:))