Varsta pentru sex oral

by: tashulina
Aseara discutam cu 2 amice despre mult hulitul sau, dimpotriva, vestitul sex oral. Una sustinea ca nu e ok sa faci sex oral la inceputul relatiei, ca vei fi considerata "usuratica", alta ca nu e normal sa faci sex oral deloc in relatie, ca te va parasi mai repede. Eu le priveam pe amandoua consternata. Exista vreo regula pentru sex oral, cand, cum, la cat timp de la debutul relatiei?
 

autumn

autumn

Dar

18 Oct 2010, 09:29

de unde chestia asta cu "nu fac pana cand nu ma ia de nevasta"?? adica e privit ca un fel de lucru oribil, da daca te-a luat, acu nu te mai poate lasa??

nu are legatura

02 Oct 2010, 06:03

cu inceputul/mijlocul/sf relatiei dar cred are legatura cu varsta pe care o ai, daca esti copilita de pana in 20 de ani e normal sa ai tot felul de prejudecati privind sexul oral. Eu am mai auzit de faza : nu fac sex oral decat cu sotul meu, adica pana nu ma ia de nevasta ... Nada! :))

criss84

criss84

sex oral

27 Sep 2010, 18:58

sexul oral il faci cand te simti tu preggatita/daca te simti vreodata pregatita...asa ca fetelor nu are nicio legatura cu relatia--inceput, sfarsit :))--nu conteaza

alexandras

alexandras

..

23 Sep 2010, 10:06

eu cred ca se vorbeste un pic cam mult. sexul oral face parte din sex. fara sex oral nu e completa o partida de sex. cum el poate face si tu poti. hai poate nu de la prima intalnire. dar il poti prinde f usor pe un tip cu un sex oral misto. stiu personal multi tipi care zic: m-a cucerit cu metoda ei de a ....:))). nu vei fi parasita daca i-o sugi sub nicio forma in nicio galaxie