o aventura :(

by: straightface
buna... sa scriu mai p scurt am avut o aventura la mare de o noapte cu un tip foarte dragutz si special nustiu... dar noi ne-am petrecut 4 zile impreuna si nu stiu in pat parea cateodata uimit sau nu stiu... cui i-am povestit mi-a spus k e posibil sa fi fost virgin dar totushi arata bine si in mediul unde se invarte el ar putea avea N fete! specific k aman2 avem 18 neimplinitzi dar el a 5a zi i-a fost rushine sa se mai vada cu mine si knd m-a vazut parca era o fetitza si io barbatul... el oriqm era timid de fel dar care era motivul? stiu k astea sunt urmarile aventurilor dar totushi mi-ar placea s amai vb nu sa avem altfel de legaturi dar mi s-a parut kiar tare omu :( oare si cel mai timid om se inhiba la pat sau era vigin si de aceea ii e rushine de mine k poate nu a fost asteptarilor mele?
 

gaspy

gaspy

a fi sau a nu fi virgin :)

22 Aug 2008, 14:05

pai daca e timid atunci clar ii este destul de greu sa fie in preajma ta, mai ales dupa asta. dar de ce a fost doar o aventura? daca v-ati placut de ce nu ati incercat mai mult?
si in plus nu conteaza cat de bine arata. poate sa fie nu prea atragator dar sa fie foarte dezghetat si sa aiba succes la femei. sau poate arata extraordinar dar pur si simplu sa nu stie sa vorbeasca cu o fata. si atunci virginitatea este o posibilitate