o intrebare...

by: plodscumpel
in ultima vreme, dupa o relatie sexuala, simt intr-una ca trebuie sa merg la baie..ca nu ma pot tine..iar cand ajung nu fac nimic.. totul dureaza vreo 2,3 sau 4 zile..

si inca ceva..daca faci dragoste neprotejat,dar el nu termina in tine exista sansa sa ramai insarcinata? e adevarat ca in primele 8 zile din momentul in care ti-a venit menstruatia o poti face neprotejat, apoi timp de 11 trebuie sa o faci protejat si dupa aceste 11 zile iar o poti face neprotejat?( pt a nu ramane insarcinata)
 

eva31

eva31

Un raspuns...

26 Sep 2011, 01:39

Da, posibil sa ai o cistita. Du-te la analize.

semika

semika

metoda calendarului

23 Mai 2011, 14:04

nu este foarte sigura; cel mai bine este sa folosesti alta metoda pentru a evita eventuale neplaceri

electronicguest

electronicguest

lucruri nedorite

21 Mai 2011, 00:17

Pe tot parcursul actului sexual, se elimina spontan fractiuni de lichid seminal din penis in vagin. Totodata secretiile din vagin prelucreaza aceste fragmente, fie ele si microscopice si creaza climatul favorabil fecundarii; ca rezultat, este foarte posibil sa se produca fecundarea. Faptul ca ejaculezi in afara vaginului nu este chiar de loc o garantie, dar sigur acest fenomen are numai efecte nedorite, din care unul foarte important inhibarea voita si intarzierea ejacularii (chiar daca pentru noi este o fractiune de secunda, pentru creier este o catastrofa - retineti ca semnalele aferente circula prin maduva catre receptorii implicati cu viteza luminii), dupa atingerea pragului de non retur, ceea ce duce, daca se continua in mod repetat la impotenta si infertilitate. Nu inteleg de ce alegeti calea asta, foarte nesigura, un ghici total. Multe femei au ramas insarcinate cu asa zisele metode - ejacularea in afara vaginului si metoda calendarului. Sunt destule metode contraceptive care nu altereaza placerea dar va scutesc de alte lucruri nedorite.

eva31

eva31

Raspuns.

27 Apr 2011, 02:05

In primul rand, dusul la baie e o senzatie data de stimularea vezicii urinare, care e langa uter, si vagin. E normala reactia, stai linistita. In al doilea rand, poti sa ramai insarcinata, pentru ca inainte de ejaculare se elimina lichid seminal care si el poate contine spermatozoizi. Si calendarul nu e cea mai buna metoda de protectie. Gaseste-ti niste contraceptive care sa te avantajeze.

gaspy

gaspy

hmmm

04 Mar 2009, 13:40

poate fi o onfectie dar mai poate fi ceva - din cate am inteles, stimularea punctului G da senzatia de urinare, si, teoretic, daca ai putea trece peste acea senzatie ai avea unul din cele mai tari orgasme posibile. acum vorbesc din ce am citit si eu pe aici pe site, inca nu am experimentat un astfel de orgasm.

cat despre al doilea lucru - da, este metoda calendarului care insa nu este sigura. daca nu vrei sa ai vreo surpriza neplacuta ti-as recomanda sa o insoteste de alte metode contraceptive mai sigure

abobrinha

abobrinha

hmm...

07 Feb 2009, 13:38

s-ar putea sa fie o usoara infectie urinara(asta daca ai si usturimi la urinare)...doctorul mi-a zis ca se intampla asta in general la inceputul vietii sexuale...
daca nu,poate ar trebui sa te duci la un control...

iar ce spui tu in a doua parte se numeste metoda calendarului,o metoda de contraceptie naturala,dar nu foarte eficienta(riscul de a te alege cu o sarcina nedorita este foarte mare) mai ales daca ai si un ciclu neregulat...