picatura placerii

by: andre29
cautam pe internet daca poti ramane insarcinata cu picatura placerii!am gasit pe site-ul acesta discutii despre asta si m-am hotarat sa va intreb si eu ceva!a 3-ia zi de craciun am facut dragoste cu prietenul meu pt prima data,nu sa terminat in mine dar nici prezervativ nu am folosit.pt inceput nu mi-a zis de picaturile alea,eu nu stiam de ele,mi-a zis dupa cateva zile!menstruatia mea se terminase chiar cu o saptamana inainte sa facem dragoste,dupa o saptamana a venit din nou.mi-e frica putin!,va rog sa-mi raspunde-ti!
 

cris_hermione

cris_hermione

nidatia ovulului poate genera o mica menstruatie

28 Apr 2009, 19:14

hi hi... pai depinde de cantitatea de sange de la a doua menstruatie. pentru ca ovulul fertilizat, cand se implanteaza in mucoasa uterina, determina o mica sangerare care poate simula o menstruatie. Ai grija, daca a fost putin sange, mai bine faci un test de sarcina. Sau nu faci si astepti urmatoarea menstruatie:) oricum sper ca nu ai de gand sa faci avort, asa ca testul nu schimba nimic, nu?:)

lisa1313

lisa1313

...

14 Ian 2009, 19:06

oricum,tu si partenerul tau nu mai trebuie sa va bazati pe aceasta metoda,daca acum nu s-a intamplat,data viitoare exista riscul,in tot cazul nu e o metoda prea sigura.

botoasa

botoasa

buna

10 Ian 2009, 16:12

nush exact ce sa-ti zic dar cel mai bine ori sa faci un test ori sa te duci la un control care este mult mai eficient.cu venirea ciclului a doua ora,dupa o sapt cum ai zis,eu stiu cd ramai gravida nu-ti mai vine ciclu,sar putea sa fie o dereglare hormonala.ai mai avut probleme de genu asta?dereglari?adica sa-ti vina de ex de 2 ori intr-o singura luna?

egodog

egodog

ce e picatura placerii?

09 Ian 2009, 12:53

nu stiu ce sa spun, daca a venit menstruatia... de obicei nu cred ca esti insarcinata. dar mai bine sa-ti faci un test