pro sau contra sex shop

by: purplered
Recunosc ca sunt una din acele persoane care au fost interesate de acest domeniu dar mi-a fost destul de rusine sa intr-un astfel de magazin. Asa ca am incercat pe internet si nu mare mi-a fost surprinderea cand ceea ce am comandat nu numai ca nu a venit dar nici nu am fost sunata macar. Lasand la o parte singura exceptie care contrazice cele spuse mai sus, www,erogen.ro, care s-au dovedit extrem de profesionisti, as vrea sa inteleg de ce sunt totusi atatea magazine online care exista dar nu fac nimic. Asta pentru ca mai exista oameni ca mine care prefera, din rusine si comoditate sa comande online.Si da, mi-e teama sa nu fiu blamata ca imi fac cumparaturi dintr-un sex shop.
 

pisi

pisi

madalina,

26 Nov 2007, 04:44

te felicit pt sinceritate.
tot respectul meu pt opinia ta. :)

madalinaionela82

madalinaionela82

...

25 Nov 2007, 21:14

si eu am fost tentata sa intru intr-un sex-shop dar imi era f rusine ma comandat totusi online si nu a ajuns nici dupa 2 luni . sant convinsa ca orice om ar vrea sa intre dar le e teama de ce vor crede ceilalti despre ei dar parerea mea la care am ajuns de curand este ca nu ar trebui sa ne fie rusine pt ca este ceva normal si de ce nu fiecare dintre noi avem fantezii pe care nu indraznim sa le impartasim cu nici un iubit sot sau amant. maine o sa ma duc sper sa faci si tu acest luru.

burn

burn

Oh, boy...

20 Nov 2007, 21:55

Recunosc ca ma tenteaza ideea unor jucarele mai nebunatice, si totusi nu am intrat vreodata intr-un sex shop. Cat despre cele de pe net, nu imi inspira incredere. Mai bine ma duc in persoana decat avand ca intermediar un cablu.

adians

adians

pro sex shop

16 Oct 2007, 20:06

sa ne bucuram ca avem de unde sa ne cumparam cele necesare.de unde,ce mai conteaza.in definitiv de ce sa ne fie rusine sau teama?toti dar absolut toti avem fantezi si dorinte si cei bogati si cei saraci.asa ca sa dam iama in sexshopuri si sa luam de acolo tot ce credem ca ne face sa ne simtim bine.(ati plecet deja?doamne cred ca nu mai ajung la nimi.pa)