s-o fac sau nu?

by: laura17
Credeti ca este bine daca ma culc prima oara cu un tip pe care l-am mai avut ca partener si ma atrage extrem de mult(in special fizic)? Care din pacate este cam afemeiat..Ma simt pregatita sa fac acest pas..dar mi-e ca l-as face cu persoana nepotrivita si dupa o sa regret...pe de-o parte as vrea, pe de-o parte nu...Va rog sa-mi dati un sfat!!
 

lolita27

lolita27

Bravo

15 Iun 2008, 23:14

Te felicit ca nu ai facut-o. Fa dragoste si nu sex. E foarte important sa-ti incepi viata sexuala iubind si fiind sigura ca si barbatul te iubeste. Numai asa vei experimenta dragostea altfel va fi numai o terfelire a trupului tau, o injosire sufleteasca, o prostituare, un pacat.

ava774

ava774

NU, daca:

27 Mai 2008, 17:50

esti genul secolului trecut, genul care plangi 2 saptamani dupa ce ti-ai pierdut virginitatea si cel mai important lucru in jurul caruia se invarte micul tau univers este sa o faci pentru prima oara cu barbatul viselor tale pe care il iubesti si care te iubeste la nebunie, atunci NU!

figaro4

figaro4

da

04 Mai 2008, 15:13

da daca te crezi in stare

laura17

laura17

Happy End

02 Apr 2008, 18:57

M-a rugat sa ne culcam ...de multe ori dar n-am acceptat si se pare ca dupa o saptamana mi-a cerut sa ne despartim pentru ca cica "nu sunt pregatit de o relatie serioasa". Acest lucru m-a facut sa-i cunosc adevarata fatza a lui...si ma bucur ca nu am facut greseala de a ma culca cu el.

lily_flower

lily_flower

nu

28 Mar 2008, 22:15

mai asteapta! sincer...eu era sa comit gresala...exact ca tine,cu un tip de care eram indragostita nebuneste,dar care era afemeiat rau...am ajhuns amandoi in pat goi..si can d sa...am zis nu..s-a cam suparat..in fine relatia n-a mai rezistat,dupa cateva luni am cunoscut un tip foarte bun,suntem impreuna de 1 an si 8 luni,mi-am inceput viata sexuala(dupa 8 luni) cu el si asteptarea a meritat!!nu te grabi desi e varsta cand simti ca vrei dar nu stii cu cine