sa nu raman gravida!!!

by: ana_maria1988
am o intrebare i-au anticonceptionale de un an si as vrea sa iau o pauza de o luna doua,dar inainte sa fac pauza vreau sa fiu sigura ca nu o sa raman gravida,dupa ultimul act sexual am mai luat 3 pastile pana am term folia,exista riscul sa raman gravida?????????
 

eva31

eva31

Pai...

27 Apr 2011, 00:55

Ar trebui sa faci pauza dupa ce iti vine ciclul. Si pauza de sex, deasemenea. Asta asa, ca sa eviti o sarcina. Sau sa treci pe alte cotraceptive, nu pastile.

maiana

maiana

a propos de pauza

19 Ian 2011, 03:27

Pauza este necesara in cazul pilulelor cu continut mare de estrogen. Eu nu am mai facut pauza de vreo 2 ani datorita microdozajului hormonal si evitarii prim-pasajului hepatic. Pauza uneori face mai mult rau decat bine daca nu este definitiva.

viviene

viviene

pauza

16 Ian 2011, 21:12

dupa pauza de 7 zile nu vei mai avea nicio protectie din partea pilulelor.
eu ti-as recomanda alta metoda contraceptiva daca renunti la ele din motive de "plictiseala" sau nu vrei sa le iei la anumite ore etc. pauza nu e binevenita pentru ca-ti dai organismul peste cap. de ce nu folosesti inelul vaginal? e si comod si are si o doza mai mica de hormoni in caz ca asta te ingrijoreaza la pastile de vrei sa iei pauza.

autumn

autumn

Te-ai

20 Sep 2010, 08:55

simtit ca o tarfa facandu-i felatie? da de unde stii cum se simte o tarfa?? :))

scorpion_girl

scorpion_girl

Posibil

13 Sep 2010, 09:11

ca partenerul tau din cauza excitatiei sa fi uitat de preludiu prelungit, in cazul tau, fiind virgina. Insa tu trebuia sa il opresti si sa il readuci cu picioarele pe pamant...

stoe

stoe

.. continuare

08 Sep 2010, 12:21

si ... vad cu alti ochi aceasta situatie prin care tu treci :), te pot ajuta foarte mult.

cel mai mult acum conteaza sa treci peste acest soc, pe urma vei decide cand si cum si cu cine vei face urmatorul pas .

numai bine !

stoe

stoe

..

08 Sep 2010, 12:20

din moment ce ai acceptat sa faci acest pas cu el, e clar ca nu o poti privi ca pe un viol. daca tu i-ai fi spus, imi doresc, dar inca nu sunt pregatita, ar fi fost altfel.

ahh, mi-am adus aminte, ca ai spus ca "mi-a spus sa io ling" adica sa-i faci sex oral, e foarte ciudat, sa-i ceri prieteni tale asa ceva, mai ales cand stii ca ea e virgina, iar in acel moment a fost chiar initierea ei in viata amoroasa. multi dintre noi, practicat sexul oral, cu mult timp dupa initierea in arta amorului, daca pot spune asa.

probabil, ca a fost un soc pt tine, e un soc si pt mine sincer sa-ti spun, dar s-a intamplat, acum nu ai de ce sa iti faci ganduri urate, trebuie sa treci mai departe, sa traiesti prezentul. daca te linisteste cu ceva, multe fete, chair si baieti au trecut prin ceea ce ai trecut tu, iar asta nu e capat de lume, cu siguranta vei gasi si alti baieti cu care vei avea contact, si probabil te vei simti mult mai bine :)

ce sfat iti pot da eu, cu privire la ce sa faci in continuare, incearca sa vorbesti si cu alte prietene de-ale tale, care stii ca au trecut prin asa ceva, daca se poate sa fie cu cativa ani mai mari decat tine, pt ca ele au deja o anumita experienta si ..

stoe

stoe

pt Andreea

08 Sep 2010, 12:10

din propria mea experienta, din discutiile purtate cu prietenele mele, intotdeauna prima data e dureros mai mult sau mai putin, depinde de la fata la fata, deoarece ti se rupe himenul, e normal.

in schimb, prietenul tau ar fi trebuit sa fie putin mai tandru cu tine, mai atent, stiind ca esti esti virgina, si sa comunice cu tine pe tot parcursul actului sexual.

a fost nesimtit spunandu-ti vorbele alea ... in locul lor, ar fi trebuit sa te ajute sa treci peste acel moment greu

cold_as_ice

cold_as_ice

Daca

26 Aug 2010, 09:15

cele 3 pastile au fost luate in ordinea obisnuita, fara pauza, atunci nu este risc.

Insa in perioada de pauza trebuie sa folosesti alta metoda contraceptiva, pentru ca nu se mai asigura protectie din partea pilulelor.