un libido mai dinamic

by: sonia-mina
Sunt impreuna cu partenerul meu de 3 ani si in ultima vreme am observat ca mi-a scazut pofta de sex. Ce pot face sa-mi recapt apetitul sexual. Pe el il iubesc foarte mult si ne intelegem foarte bine in pat,nu am avut nicodata probleme. Nici acum nu avem dar nu mai am atata tragere de inima ca inainte.
 

linacska

linacska

desire si anticonceptionalele

07 Oct 2008, 20:32

Si eu am exact aceeasi problema. De la o vreme incoace nu mai am pofta de sex pe care am avut-o inainte, nu stiu daca se datoreaza stresului, oboselii sau anticonceptionalelor. Le iau deja de mai bine de un an insa la inceput nu am avut probleme, iar acum de cateva luni incoace nu mai am aproape niciun chef de sex.
Patilele acesta pot sa le iau daca iau anticonceptonale? Nu-i scade cumva efectul, ca n-as prea vrea un bebe deocamdata.

seagull

seagull

sincer...

03 Oct 2008, 17:45

nu stiu, si eu am trecut cu partenerul mei prin asta. noi ne-am propus sa uitam tot, sa uitam ca avem o istorie si sa ne privim ca si cum abia ne-am intalnit, abia incepem sa ne cunoastem. ce sa zic, a functionat pentru o perioada
ginecologul mi-a recomandat niste pastile, 100% naturale pt cresterea libidoului. se numesc "desire". le poti cauta pe net sa ti le comanzi.