Fotocarte Sarbatori de Iarna

by: laisha13
Sarbatorile de iarna reprezinta cea mai frumoasa perioada a anului.
O fotocarte de Craciun este cea mai eleganta si moderna modalitate de a pastra pozele facute cu ocazia sarbatorilor de iarna. De asemenea, un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou de suflet pentru cei dragi, care nu sunt alaturi de dumneavoastra de sarbatori.

Creati acum o fotocarte cu cele mai frumoase si memorabile poze de Craciun si o puteti personaliza 100%, adaugand fundaluri si stickere predefinite sau create de dumneavoastra, precum si texte care spun povestea Craciunului magic pe care tocmai l-ati petrecut.
Indiferent de ce tema ati ales initial, aceasta se poate schimba si din aplicatie, in cazul in care considerati ca o alta se potriveste mult mai bine albumului pe care urmeaza sa-l creati.
Fotocarte aici:https://photogo.ro/fotocarte/sarbatori/fotocarte-crac
 

julie1

julie1

HI

06 Iun 2017, 13:00

Hello,

My name is Julie kipkalya, i saw your profile today at (forum.ele.ro)became interested in you, i willalso like to know you better, i want you to send an email to me so that i can send you mypicture for you to know who i am, AND I HAVE SOME THING VERY IMPORTANT TO TELL YOU.Here is my email address (juliekipkalya@gmail.com) Hoping to hear from you soon.
Julie kipkalya