De vorba cu plasticianul - Dr. Cristian Nitescu

Ai nelamuriri sau vrei sa afli mai multe detalii legate de o anumita interventie estetica? Dr. Cristian Nitescu, medic primar in chirurgie plastica si estetica, iti va oferi raspunsul dorit, in termen de 48 de ore.

pilozitate si barbie dubla

by: ericcelmic
Buna ziua,
Doua sunt problemele care ma intereseaza. Prima ar fi pilozitatea faciala, in special pe barbie, dar care este oarecum diferita fata de cazurile obisnuite de pilozitate faciala, si anume este vorba de fire foarte tari, scurte si de culoare alba sau cel mult blonde. A doua problema se leaga tot de barbie. Barbie dubla, dar nu cu consistenta de grasime, ci cu surplus de piele care are tendinta sa atarne odata cu trecerea timpului. Mentionez ca varsta pacientei este de 48 de ani. Care sunt remediile pe care le recomandati. Va multumesc! Iuliana Gabriela
 

drnitescucristian

drnitescucristian

Raspuns- pilozitate si barbie dubla

02 Dec 2014, 13:11

Buna ziua!
In ceea ce priveste pilozitatea faciala, este o problema de endocrinologie si, eventual de dermatologie cosmetica(epilare). Excesul de piele in zona barbiei poate fi rezolvat de catre noi, dar pacienta trebuie sa vina la o consultatie pentru a stabili impreuna tratamentul de urmat.

Dr.Cristian Nitescu