Marirea sanilor cu grasime proprie

by: mari_stefanescu
Salutare! Ma gandesc de ceva timp sa-mi fac o marire de sani, dar nu vreau o schimbare prea mare si vreau sa arate natural. Voi ce parere aveti despre marirea de sani cu grasime proprie? Stiu ca dr calin dobos face si astfel de interventii...si-a facut cineva injectari cu grasime? cum arata rezultatul?
 

linis

linis

Marirea sanilor

23 Mar 2018, 13:37

Pentru cresterea sanilor se poate folosi si un supliment alimentar ce se numeste Breastfast si care este facut din plante.

paula01

paula01

Exercitii marirea sanilor

01 Aug 2016, 10:53

Si exercitiile pentru marirea sanilor pot sa fie eficiente daca sunt relizate corect.

maria612

maria612

operatie reusita

26 Nov 2015, 13:25

Eu am trecut prin aceasta interventie chirurgicala ce presupune injectarea cu grasime proprie, insa m-am documentat mult inainte si am cautat informatii la diferiti medici, pana la urma am apelat la dr. Dobos. Si sa stiti ca am fost chiar multumita de rezultate. Interventia nu a fost deloc dureroasa si a durat foarte putin. In urma interventii, sanii mei au devenit mai fermi, mai frumos conturati si cu aspect natural. Prima data am fost acum aproximativ 3 ani si repet operatiunea cam la vreo jumatate de an. Tot la dr. Dobos am ramas si ma bucur ca am apelat la el si am decis sa fac aceasta modificare la corpul meu.

simonaiova

simonaiova

marirea sanilor cu grasime proprie

18 Aug 2015, 13:08

Hey, si eu mi-am facut marire de sani cu grasime proprie la domnul dr. Dobos si sunt mai mult decat incantata. Mi se pare o alegere mult mai buna decat implanturile, mai ales ca nici nu doare, nu raman cicatrici ca in cazul implanturilor iar in 2-3 zile putem reveni la activitatile obisnuite. Cum a spus si Ginnie, singurul inconvenient e faptul ca interventia trebuie repetata la cateva luni. Dar se merita, daca luam in calcul rezultatul. Hey, si eu mi-am facut marire de sani cu grasime proprie la domnul dr. Dobos si sunt mai mult decat incantata. Mi se pare o alegere mult mai buna decat implanturile, mai ales ca nici nu doare, nu raman cicatrici ca in cazul implanturilor iar in 2-3 zile putem reveni la activitatile obisnuite. Cum a spus si Ginnie, singurul inconvenient e faptul ca interventia trebuie repetata la cateva luni. Dar se merita, daca luam in calcul rezultatul.

ginie_pp

ginie_pp

Eu!

03 Iun 2015, 12:14

Buna, Mari, eu am trecut prin interventia de care spui tu. E supeeer! Nu doare, nu sunt urme, rezultatul se vede imediat, singurul inconvenient este faptul ca trebuie repetata la cateva luni. Cu toate astea, rezultatul o sa reziste din ce in ce mai mult, e normal ca fiind grasime proprie, sa fie resorbita de organism. Rezultatul pe care l-am vrut eu a fost unul natural si asa arata, plus ca nu se simte nimic ciudat sau diferit la ei. Cat de mari ii vrei, depinde de tine, de cata grasime ai, dar asta iti poate spune doctorul la consult. Chiar ti-l recomand pe dr dobos, mie mi s-a parut cel mai bun dintre toti cei la care am fost inainte de operatie, de acum clar doar la dlui o sa ma duc.