rinoplastie

by: mirela
eu am inceput sa am mari probleme cu respiratia, ma trezesc cu o nara infundata, deocamdata nu sforai, dar nu vreau sa incep, asa ca tre sa fac neaparat interventia asta, daca mi-ar iesi un nas ca al lui ashley simpson (after) as fi cea mai fericita. M-am dus deja la o consultatie la dr. Silvia Stanculescu Vasalos si acum ma gandesc daca sa fac pasul cel mare acum inainte de Sarbatori sau mai astept pana la anul...faza e ca ori ma operez, ori merg in Austria, nu am bani de ambele! :))
 

emanuela505

emanuela505

recomandare

05 Mai 2016, 16:31

Buna, Mirela. eu m-am operat la dr. Silvia Stanculescu Vasalos si sunt foarte multumita de rezultat! deci iti recomand cu mare incredere sa mergi la dumneaei!

mirunna7

mirunna7

Operatie

07 Dec 2015, 16:06

Si eu tot la Dobos m-am operat. Desi societatea este asa cum este, eu chiar le admir pe femeile care apeleaza la operatii estetice. Da, chiar si pe Dragusanca. Frumusetea este importanta. Oamenii te „eticheteaza” in primul rand dupa aspectul fizic si de foarte multe ori nici nu mai apuci sa-ti demonstrezi creativitatea sau inteligenta, pentru ca deja ti s-a pus eticheta de „urat/urata”. Eu am fost inzestrata cu un nas putin mai „atipic”, sa zicem. Am cautat zeci de doctori pana mi-am strans banii de-o rinoplastie si apoi m-am dus la domnul doctor Dobos ca auzisem ca e super ok si mi-am rezolvat problema. Abia acum am si eu curaj sa-mi tin spatele drept si privirea ridicata.

roxana278

roxana278

rinoplastie reusita

26 Nov 2015, 13:36

Buna, fetelor! Si eu am avut mari probleme referitoare la nasul meu, pentru ca era foarte lat si inestetic. La recomandarea surorii mele, care si-a facut lifting mamar la dr. Dobos, am mers la el. Am fost multumita pentru ca am putut discuta deschis si interventia a decurs foarte bine. Am stat cateva zile cu pansamentul, iar dupa aproximativ 4 luni nasul meu s-a vindecat complet, ajungand sa aiba forma pe care mi-o doream.

mirela007

mirela007

rinoplastie

12 Nov 2015, 14:14

Buna Mirela! Mama mea a fost are deviatie de sept si trebuie sa se opereze cat mai curand. In urma vizitei la medicul de familie, iar acesta i-a recomandat sa mearga la doctorul Dobos, medic estetician. Ulterior, mama mea a fost la un control la domnul doctor Dobos si a fost tratata corespunzator, i-a oferit informatiile necesare, urmand sa aiba loc si operatia de rinoplastie.

andree_a

andree_a

rinoplastie

16 Sep 2015, 13:47

Buna, Simona! Sora mea a fost la dr. Dobos pentru operatia de rinoplastie si rezultatul a fost mult peste asteptari. Inca din copilarie a fost complexata de forma nasului ei iar cand a implinit 20 de ani i-am facut „cadou” aceasta interventie. Nu pot descrie cat de fericita a fost, acum nu mai are probleme, nasul ei arata exact asa cum si-a dorit. A costat in jur 2000 de euro dar rezultatul este wow, chiar i-a schimbat complet infatisarea. Iti recomand cu cu cel mai mare drag.

simonaiova

simonaiova

rinoplastie

28 Aug 2015, 10:10

Buna, Mirela. Si eu ma gandesc foarte serios sa imi fac o rinoplastie. Mie mi-a fost recomandat dl dr. Calin Dobos, am inteles ca lucreaza foarte bine. Am deviatie de sept si probleme cu respiratia, pe care deja nu le mai suport. Tu ai realizat interventia, e ok? Te intreb pentru ca imi este putin cam frica.