Picanterii pentru imbunatatirea relatiei

by: japonialove
Salut! Nu sunt adepta asa zisei "Kama Sutra" insa cred ca poti avea parte de o experienta foarte placuta si fara sa existe acel risc de a se termina cu coloana sucita sau cu mai stiu eu ce. Sunt de parare ca daca il faci sa te doreasca foarte mult si totusi sa nu ii oferi ceea ce vrea chiar in acel moment vei avea parte de o partida grozava. Mie imi place sa ma pisicesc foarte mult, sunt mai copilaroasa recunosc, iar el pur si simplu adora acest lucru la mine. Nu sunt experta la asa ceva, as putea spune ca sunt chiar stangace uneori - poate de rusine sau teama sa nu iasa ceva cum trebuie - voi aveti vreun sfat? ceva de care sa ma pot folosi in pat alaturi de el si care sa imi dea mai multa siguranta si sa il surprind intr-un mod placut?
 

semika

semika

sincera sa fiu

23 Mai 2011, 14:02

cred ca gandim prea mult in ziua de azi, ar trebui sa facem mereu ceea ce ne place si sa ne simtim bine in felul nostru; oare barbatii isi pun la fel de multe intrebari ca noi? cu siguranta nu

japonialove

japonialove

sunt de 6 luni cu el

09 Mai 2011, 10:09

stiu ca nu este foarte mult si poate tocmai de asta sunt asa...cateodata nici eu nu ma mai inteleg, am momente cand sunt singura si ma gandesc la el si ca absolut tot ceea ce vreau sa fac cu el este perfect normal iar cateodata ma gandesc ca am facut o gresela, ca nu etse potrivit pentru mine, mi-e rusine fata de prieteni si ma gandesc ca poate nu trebuia sa ma grabesc sa fac ceva cu el. De ce sunt asa nici eu nu inteleg, poate unde am vazut o groaza de prietene care au suferit si acum fara sa-mi dau seama imi creez si eu o "problema" desi nu as avea de ce pentru ca el nu se comporta intr-un fel in care sa ma faca sa ma gandesc asa. Help!!