Modele pe unghii colorate si foarte usor de realizat

by: jacksydeal
In primul rand va trebui sa iti faci manichiura de baza, ce consta in scurtarea unghiilor( daca este nevoie), pilirea lor etc.
Pasul doi consta in aplicarea a doua straturi de oja colorata astfel: aplici primul strat, il lasi sa se usuce putin, iar apoi al doilea strat, pe care de asemenea il vei lasa sa se usuce.
Pe o bucata de folie, material plastic, hartie sau ce vrei tu, pune 1-2 picaturi din oja cu care vrei sa iti faci bulinele. Poti folosi mai multe culori pentru un model si mai vesel.
Inmoaie capatul butonat al punctatorului in oja pe care ai ales-o pentru buline si aplica instrumentul pe unghie. Procedeaza la fel pentru cate buline vrei sa iti faci.
Nu uita ca poti crea din buline flori, labute de pisica, cerculete etc sau le poti pune aleatoriu pe unghii, luand astfel nastere niste modele foarte simpatice intr-un timp scurt.
Asadar te putem ajuta cu: oje colorate, lac de unghii transparent, punctator, pila de unghii, chiureta pentru cuticule.
 

marilena123

marilena123

zoya

26 Iun 2013, 12:11

Buna feteor,
Ati incercat oja ZOYA? Am auzit ca este foarte buna si rezistenta.
Si o pot folosi si femeile gravide fara nicio problema
Tocmai ce mi-am comandat acest albastru de vara din colectia noua http://anko.ro/produs/rocky-zp_668/ si abia astept sa imi vina,insa vroiam sa vad daca a mai incercat cineva oja.
Revin cu detalii cand imi vine comanda.
o zi buna !

ele786

ele786

Recomandare

03 Apr 2013, 19:54

Buna,

Va recomand sa intrati pe http://baff.ro/11-nail-art. Aici veti gasi produse Nail art de ultima ora, printre care geluri uv, decoratiuni metalile si din plastic, strasuri, perle, ustensile, absolut tot de tine de nail art.

O zi frumoasa!

sunshine84

sunshine84

modele pe unghii

11 Mar 2013, 13:28

cool, abia astept sa-mi fac si eu :)