Produse pentru maini si unghi

by: adela26
Buna fetele.
In general eu sunt adepta produselor in general profesionale dar folosite acasa.Din pacate in ceea ce privete maine si unghiile nu cunosc produse.Am folosit mai mereu o crema doar iarna sau o crema de coro.Am o piele care nu necesita extrem de multa hidratare.In general mainele ajung sa arate varasta persoanei.Eu am un pic sub 30 de ani si vreau sa va intreb ce produse folositi ca si tratament dar si ca intretinere.Pe brate am niste mici bubite de la epilare care nu trec si cosuri,am incercat exfoliere de mai multe ori si daca cosurile se mai reduc dar pielea tot ramane ingrosata.Unghiile au tentinta sa nu mai creasca,cu ce le ingrijim.Ce lacuri folositi?Exista ceva ce tine mai mult de 3 zile?
 

japonialove

japonialove

hello

28 Iun 2012, 12:48

eu folosesc niste lacuri de unghii de la sephora, sunt ok, tin 4-5 zile, iar in privinta bubitelor de pe maini, incearca ca dupa fiecare epilare sa te dai cu ulei sau sa te stergi cu servetele cu aloe vera, functioneaza

ioana_myna

ioana_myna

....

07 Mar 2009, 09:49

exfolierea mainii este foarte importanta si apoi aplicarea unei creme hidratante din abundenta. Poti face o masca pentru mana din ulei de masline sau miere si te infasori in folie de plastic pentru 15 min.

redbaloon

redbaloon

lac adeziv sau minx

20 Feb 2009, 14:28

Lacuri de unghii care sa reziste mai mult de 3 zile nu stiu dar au aparut lacurile de unghii sub forma de adeziv care se lipesc de unghii. Acestea se gasesc la Sephora.