Ziua de 13 - aveti superstitii?

by: autumn
Sunt inconjurata de oameni foarte superstitiosi in ultimul timp. Toti au luat-o razna cu ziua de 13, cu zilele de marti, cu zilele de luni...m-am saturat sa nu pot duce gunoiul luni ca aduc mizerie in casa toata saptamana...sa nu vorbesc de rau martea ca aduc ghinion restul saptamanii...sa am grija in ziua de 13...voi aveti supersitii?
 

leo_cryss

leo_cryss

Ejaculari prelungite!Placerea zeilor!

20 Sep 2010, 21:31


Make your own banner at MyBannerMaker.com!

de cand

15 Sep 2010, 04:39

am plecat din tara am scapat de superstitii, imi mai aduc aminte din cand in cand de cate ele si ma distreaza. eram si eu stresata inainte de cateva chestii, toate mostenite de la mama si bunica !! sa nu las foarfeca deschisa, sa nu dau bani lunea, sa nu ma intorc din drum cand plec de acasa , martea si sambata (parca) sunt 3 ceasuri rele, sa nu duc gunoiul seara, sa nu imi taie calea pisica neagra, primele cinci vad ca nu au nici un efect in strainatate :) iar ultima nu am cum sa o aplic caci aici nu sunt pisici pe strada ... doar veverite :)

isabellla

isabellla

salut

13 Sep 2010, 15:30

nu am nici o supersitie .nici la 13 si nici la pisici doar am 3 negre in casa

alexandras

alexandras

..

13 Sep 2010, 10:49

:))) in niciun caz asta cu 13, avand in vdr ca m-am nascut intr o zi de 13. dar am totusi o superstitie, aia cu pisica. :D