Plecat parasit uitat

by: alexandras
cum pot sa-i spun iubitului meu ca in doua luni urmeaza sa plec din tara probabil pentru totdeauna si ca el trebuie lasat in urma? exista vreo varianta mai usoara sa pot face asta?
 

eva31

eva31

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul

01 Apr 2011, 01:32

De ce sa pleci din tara? Crezi ca in alta parte umbla cainii cu covrigi in coada sau ca mergi doar pe covorul rosu care te asteapta la debarcarea din avion? In alta tara vei intampina alte probleme care vor face din problemele de aici o amintire frumoasa, oricat de urata ti s-ar parea viata din Romania. Eu nu cred ca e important unde stai, in ce tara, ci cu cine stai. Macar aici ai pe cineva care e langa tine si cand iti e bine si cand iti e rau si nu ar trebui sa pleci chiar asa fara sa te gandesti si la ``reversul medaliei``.Strainii nu sunt asa sufletisti si nici asa morali precum romanii. Dar acum nu poti intelege acest lucru, pentru ca ai stat doar in Romania. Dar te asigur eu ca in strainatate vei descoperi ``Antarctica`` si trebuie sa te ``imbraci`` tare gros, sufleteste, ca sa nu ``ingheti`` ca ei.

Nimic nu e ptr totdeauna,

07 Feb 2011, 20:12

o sa te mai intorci in tara, o sa ti se faca dor dupa ceva timp. Nu stiu cum sa anunti ca pleci, spune-i direct, asta e situatia, putea sa se intample si invers, sa plece el si tu sa ramai acasa. Sa spui tuturor celor pe care ii cunosti la revedere, e obositor si chiar deprimant, eu cel putin urasc sa imi iau la revedere de la cei dragi, dar asta e. Oricum, e hotararea ta, eu iti doresc mult mult noroc sa iti faci prieteni buni, sa iti gasesti un job bun si sa te poti bucura de toate avantajele pe care ti le ofera strainatatea.

look_at_me_ok

look_at_me_ok

oricit de greu nu ti-ar fi, spune-i acum

05 Feb 2011, 10:43

Da,zic si yo ca tre sa-i spui de pe acum,ca sa se impace cu gindul asta,plus la asta si tie iti va fi mai simplu in ziua despartirii.Aceste 2 luni petreceti-le din plin si discutati, poate a merge si el cu tine sau ramineti doar prieteni...Mie cel putin asa as vrea sa mi se spuna(cu ceva timp inainte) intr-o astfel de situatie,nu vreau sa ramin cu un shock in timp ce-o vad plecind...

madalutza

madalutza

Amandoi !?

04 Feb 2011, 16:37

nu exista varianta sa mearga si el cu tine?

lilly_buterfly

lilly_buterfly

mai usoara nu

04 Feb 2011, 13:36

insa ar fi indicat daca il respecti sa ii spui de pe acum.

Una la mana este alegerea lui daca va despartiti sau nu, doi la mana poate valorifica mai bine timpul care a mai ramas de petrecut impreuna cu tine...