Un copil fara casatorie

by: 
Vorbeam cu un prieten bun, barbat, care are o relatie de 5 ani cu o tipa, care mi-e si ea prietena. Tipa ii tot spune de ceva timp ca vrea un copil cu el. El este ok cu ideea, insa ea sustine ca in acest caz, trebuie sa se si casatoreasca, pana se naste copilul. Aici este pragul unde el nu mai intelege. De ce este obligatoriu sa se casatoreasca?
 

eva31

eva31

E recomandabil, dar nu obligatoriu

01 Apr 2011, 02:25

Eu am aflat ca sunt insarcinata exact cu o zi inainte de cununia civila si m-am bucurat foarte mult, desi nu planuisem atunci sa raman insarcinata. Un copil legal si o casatorie nu garanteaza eternitatea unei relatii. Dar daca dupa 5 ani nu s-a oficializat relatia lor, cu siguranta un copil nu va ajuta la concretizarea unei casatorii. Din punctul meu de vedere conteaza mai mult casatoria religioasa decat cea civila, pentru ca acel copil va creste cu stardade morale mai bune si va creste sanatos psihic, daca partenerii au putina decenta si putina moralitate, pe care ti le ofera si credinta. Si din punct de vedere social s-a demonstrat ca urmasii proveniti din familii oficiale cresc mai sanatosi si mai inteligenti si vor deveni mai maturi emotional si psihic decat cei proveniti din familii neoficiale.

probabil

08 Mar 2011, 15:47

ca isi doreste sa se casatoreasca ca sa ii ofere copilului o familie normala, stabilitate

tashulina

tashulina

multe

08 Mar 2011, 12:16

femei considera ca un copil cand se naste trebuie sa aiba parintii casatoriti. Eu nu pricep de ce, pt ca daca am fi sa ne luam dupa considerente religioase momentul conceptiei ar fi tot in pacat si nu ar mai conta momentul nasterii...