il pierd pe zi ce trece

by: nopnop
are din nou un comportament ciudat care ma pune pe ganduri...nu mai vorbeste la telefon cu cheful cu care vorbea inainte si de 3 zile abia ma mai suna.intr-o zi nu l-am cautat deloc si nici el nu a facut-o..nu ma mai alinta ca inainte si simt ca il pierd...el este genul de baiat care nu spune ce are pe suflet iar daca incerc sa vb cu el evita sa raspunda sau schimba subiectul.a zis ca nu are pe altcineva dar atunci de ce se comporta asa??
 

eva31

eva31

Relatia e in ``faza terminala``.

01 Apr 2011, 01:49

Cand nu mai exista sentimente si comunicare si compatibilitate intre doi oameni, acea relatie nu mai functioneaza, ci vegeteaza pana se termina de la sine. Deci, sunteti pe ``drumul cel bun``. Veti scapa amandoi, in curand, de tacerea asta in doi. PRobabil nu te mai iubeste si vrea sa fie singur sau are pe altcineva. Oricum, nici bine nu e, indiferent de motivul pe care l-ar putea invoca daca ai vorbi cu el despre voi doi. Tacerea e metoda de ``aparare`` a unor oameni lasi care nu au curaj sa spuna direct ca relatia s-a terminat si spera sa se ``stinga`` de la sine.

lilly_buterfly

lilly_buterfly

poate

28 Feb 2011, 10:15

are probleme la locul d emunca, poate ii sunt aprietenii bolnavi, poate are alte suferinte. Trebuie sa il faci sa comunice, daca nu poti fii langa el fizic...