Grupul de lucru cu influentele astrale

by: gabriank
Te invitam in grupul nostru de lucru constient, cu influentele astrale.

Ne propunem sa lucram constient cu energia influentelor astrale, pentru a dezvolta o anumita atitudine, un anumit mod de lucru al omului cu sine.

Altfel spus iti adresam indemnul : FOLOSEŞTE VIAŢA.

Grupul de lucru cu influentele astrale va fi "pus in functiune" odata cu inceperea ciclului lunar urmator, dupa faza de Luna Noua in semnul Sagetatorului, de marti, 3 decembrie 2013.

Construim acum acest grup de “lucru cu sine”, pe termen scurt, mediu sau pe termen lung, in functie de alegerea fiecaruia, in cadrul caruia ne propunem sa folosim un buletin energetic transpus in mod de lucru adaptabil experientelor de viata personale.

Modul de lucru al grupului este prezentat pe pagina GRUP DE LUCRU a site-ului Astro Mercur (www.astromercur.ro).

Inscrierea in grup se face prin completarea formularului : INREGISTRARE

Va asteptam sa experimentam impreuna interactiunea constienta cu influentele astrale.
www.astromercur.ro
 

gabriank

gabriank

utilizare gratuita a platformei Astro Mercur

10 Sep 2014, 22:18

Pana la echinoctiul de toamna (inclusiv 23 septembrie 2014) poate fi folosita, gratuit, platforma grupului de lucru cu influentele astrale de pe site-ul Astro Mercur (www.astromercur.ro).

Pentru a primi instructiuni de folosire si pentru a vi se crea un cont de utilizator, trimiteti un mesaj cu subiectul “platforma grup” la adresa grup@astromercur.ro

Veti putea accesa toate materialele de pe platforma grupului :
- Buletinele energetice saptamanale.
- Inregistrarile audio.
- Forumul.
Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

gabriank

gabriank

comunitatea Astro Mercur

25 Iul 2014, 16:09

Grupul de lucru cu influentele astrale functioneaza continuu.

Nu trebuie sa ai cunostinte de astrologie, ca sa faci parte din grup.Poti sa faci parte din grup pe o perioada la alegerea ta, de la minim o luna calendaristica.

Poti reveni apoi in grup cand doresti.

Nu exista grupe sau serii de studiu.In cadrul grupului de lucru abordam fiecare saptamana (perioada) in functie de natura si tendintele influentelor astrale. Incercam sa folosim timpul si fluxul sincronicitatilor pentru :

- a dezvolta cat mai bine si mai frumos experientele de viata.

- a depasi cu folos momentele de provocare, testare si decizie.Urmarim influentele energetice ale aspectelor astrale pe masura ce ne intalnim cu ele si incercam sa experimentam folosirea energiilor in folosul nostru. Intelegand cum interactionam cu fluxurile energetice, invatam sa le folosim. Este important sa ne armonizam intentiile si actiunile cu fluxul sincronicitatilor.

www.astromercur.ro