Castiga un epilator Braun Silk-epil

personmoderator

In perioada 23 iulie- 7 august raspunde la intrebarea Care este inovatia adusa de Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry? si poti castiga un epilator Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry.

Afla detalii aici ! Succes!

 • person Braun

  Creat pentru a fi complet rezistent la apa, fara fir si reincarcabil, Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry poate fi folosit in siguranta la dus sau in timp ce faci baie.

  asiriana06 Aug 200909:51
 • person concurs

  Este primul epilator creat pentru a fi complet rezistent la apa, fara fir si reincarcabil. Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry - noul epilator anti-durere, poate fi folosit in siguranta la dus sau in timp ce faci baie. Nivelul de durere este redus de aburii calzi care dilata porii.

  matulica06 Aug 200909:26
 • person concurs

  Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry poate fi folosit in siguranta la dus sau in timp ce faci baie.

  dream_girl06 Aug 200908:47
 • person Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry

  Creat pentru a fi complet rezistent la apa, fara fir si reincarcabil, Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry poate fi folosit in siguranta la dus sau in timp ce faci baie. Nivelul de durere este redus nu numai de aburii calzi care dilata porii, dar si de rolele epilatorului care iti maseaza pielea cu blandete. Datorita sistemului patentat Braun HairLift si capului pivotant, epilatorul indeparteaza firele de par simplu si eficient, chiar si pe cele mai mici de 0,5 mm

  data_dracu06 Aug 200908:28
 • person Concurs

  Inovatia pe care o aduce Braun Silk-epil Xpressive Wet & Dry, este ca acesta poate fi folosit si in apa, fiind fara fir si reincarcabil.

  adeladundi06 Aug 200908:14
 • person Concurs

  Creat pentru a fi complet rezistent la apa, fara fir si reincarcabil, Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry poate fi folosit in siguranta la dus sau in timpul baii. Nivelul de durere este redus nu numai de aburii calzi care dilata porii, dar si de rolele epilatorului care maseaza pielea cu blandete. Epilatorul indeparteaza firele de par, chiar si pe cele mai mici de 0,5 mm.

  emmau06 Aug 200907:57
 • person Inovatia Braun

  Noul Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este complet rezistent la apa, fara fir si reincarcabil putand fi folosit in siguranta la dus.

  di-a06 Aug 200902:45
 • person concurs braun

  Inovatia adusa de Braun Silk-epil Xpressive consta in singurul epilator dupa piata romaneasca care poate fi folosit in apa si care face ca durerea pe care multe femei nu o suporta sa dispara.Eu ma inumar printre acele femei care nu suporta durerea..abia astept sa testez noul epilator,din punctul meu de vedere este cel mai bun produs dupa piata deoarece face ca durerea sa dispara. Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este un epilator anti-durere .

  ioanadelice06 Aug 200900:10
 • person braun

  Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa, iar avantajele demonstrate stiintific sunt - fara durere, iritatii si picioare fine pana la patru saptamani!

  themusso05 Aug 200923:25
 • person Concurs

  Creat pentru a fi complet rezistent la apa, fara fir si reincarcabil, Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry poate fi folosit in siguranta la dus sau in timp ce faci baie.Pentru a beneficia de cel mai delicat epilat, Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa, iar avantajele demonstrate stiintific sunt - fara durere, iritatii si picioare fine pana la patru saptamani!

  vieriuandreea05 Aug 200923:05
 • person concurs

  Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa

  oanabaetu05 Aug 200921:53
 • person Raspuns la intrebare

  Inovatia consta in faptul ca epilatoarele din aceasta serie pot fi folosite si in apa, ceea ce constituie un lucru remarcabil.

  adacascaval05 Aug 200921:48
 • person Concurs Braun Silk-epi lXpressive Wet & Dry

  Inovatia adusa de noul epilator "Braun Silk-epi lXpressive Wet & Dry" este ca il poti folosi cu multa usurinta in apa pentu a obtine o piele fina si de luna durata.

  steliana_constantin05 Aug 200921:28
 • person braun

  Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa

  lecocouk05 Aug 200919:54
 • person il ador:X

  este primul epilator care poate fi folosit si in apa fara durere ,iritatii,si picioare fine pana la 4 saptamani. pur si simplu il ador!!!!!!!

  mary200005 Aug 200916:55
 • person concurs

  Este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa.
  The best!

  pufymic05 Aug 200916:23
 • person concurs

  primul epilator braun silk-epil Xpressive Wet &DRy care poate fi folosit si in apa

  lavisa05 Aug 200916:00
 • person Concurs

  Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa, fara durere si avand ca rezultat: picioare fine pana la 4 saptamani, fara iritatii.

  peta05 Aug 200915:44
 • person concurs

  Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa.

  my_lady_dy05 Aug 200915:37
 • person raspuns

  inovatia adusa de braun este primul epilator ce poate fi folosit in siguranta si in apa.

  gabrielusha05 Aug 200913:44
 • person Braun Silk-epil Xpressive Wet & Dry!

  Este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa,avantajele demonstrate stiintific sunt - fara durere, iritatii si picioare fine pana la patru saptamani!

  monik505 Aug 200911:35
 • person Inovatia Braun Silk-epil Xpressive wet&dry

  Este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa

  adina4uus05 Aug 200911:20
 • person concurs

  Braun Silk-epil Xpresive Wet & Dry a creat un epilator care poate fi folosit in apa inlaturand astfel senzatia neplacuta de durere.

  cristia05 Aug 200911:06
 • person Castiga un epilator Braun Silk-epil Xpressive Wet

  inovatia adusa de Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este NOUL EPILATOR ANTI-DURERE Braun Wet&Dry rezistent la apa, fara fir si reancarcabil.Este un produs extra ordinar din punctul meu de vedere pentru ca el poate fi folosit in timp ce facem dus fara nici o problema iar nivelul de durere este foarte redus.Cred ca este un produs extraordinar.

  ank_nebuna05 Aug 200910:44
 • person Concurs epilator Braun Silk-épil Xpressive Wet & D

  Primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa

  anca058205 Aug 200910:39
 • person Concurs Braun

  Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa, iar avantajele demonstrate stiintific sunt - fara durere, iritatii si picioare fine pana la patru saptamani!

  uniculk05 Aug 200902:31
 • person Castiga un epilator Braun Silk-epil Xpressive Wet

  Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa.

  grettyx04 Aug 200921:15
 • person Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry

  Inovatia adusa de Braun Silk-epil Xpressive Wet & Dry consta in faptul ca este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa.0,5 mm. iar avantajele demonstrate stiintific sunt - nivelul de durere este redus,nu numai de aburii calzi care dilata porii, dar si de rolele epilatorului care iti maseaza pielea cu blandete, fine pana la patru saptamani!Mai mult, noul Braun Wet&Dry poate indeparta mai multe fire dintr-o singura miscare fata de orice alt epilator.

  genty2004 Aug 200919:33
 • person Care este inovatia adusa de Braun Silk-épil Xpress

  Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa

  mihstoica04 Aug 200918:31
 • person concurs

  Inovatia adusa de Braun Silk-epil Xpressive Wet & Dry este faptul ca poate fi folosit si in apa.

  sweety0304 Aug 200916:43

Newsletter Ele.ro

Quiz Ele.ro

Te lasi condusa de emotii?

Vrei sa stii daca esti o fire puternica si nu reactionezi niciodata dupa primul impuls? Consideri ca mereu gandesti rational, si nu cu inima? Afla din...

AmTestat Ele.ro

Absorbant + deodorant roll-on 48h barbati

"Eram pur si simplu disperat din cauza faptului ca transpiram foarte rau. Pana am descoperit deodorantul roll-on 48h Absorb+ de la...

Blog Ele.ro

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate...

Felicitari Ele.ro

Cand ma uit la tine

Cand ma uit la tine

Forum Ele.ro

by: al_ma
by: raluk
by: casca007