Discuta cu medicul Dermastyle despre tratarea bolilor de piele !

by: moderator
Psoriazis, acnee, dermatita seboreica, dermatita atopica, eczema, micoze, herpes, zona zoster, afectiuni virale, vitiligo, tumori de piele ... daca macar una dintre aceste boli iti face viata grea, aici poti vorbi despre asta!


Incepand de luni, 22 august 2011, un medic dermatolog Dermastyle iti va raspunde la intrebari si iti va oferi sfaturi specializate.
 

dermastyle

dermastyle

pentru elisabeta27

22 Aug 2011, 22:48

Va sfatuim sa utilizati pentru inceput o crema emolienta dermatocosmetica din gamele de produse pentru copii cu piele uscata/ atopica. Se recomanda seara imediat dupa dus.
Daca simptomele persista dupa 2-3 saptamani de utilizare va rugam sa va adresati unui specialist.

dermastyle

dermastyle

pentru Desde_Mona

22 Aug 2011, 22:46

Va recomandam sa folositi creme dermatocosmetice de fotoprotectie cu textura ultrafluida pe care le gasiti in farmacii.
Din pacate pe o piele alba care nu tolereaza produse de fotoprotectie riscul de imbatranire a pielii si de dezvoltare a unor posibile tumori cutanate va creste semnificativ in cazul expunerii necotrolate la soare.

dermastyle

dermastyle

pentru BlueSky89

22 Aug 2011, 22:43

Cea mai frecventa cauza a depigmentarii pe zone mici este expunerea prelungita la soare. Din pacate aceasta pierdere de pigment este ireversibila. Avand in vedere ca exista si alte cauze de depigmentare va recomandam sa va adresati unui specialist.

dermastyle

dermastyle

mamacitaeu

22 Aug 2011, 22:40

Petele de pe spate sunt probabil o afectiune recidivanta si care de obicei se trateaza cu tratamente topice sau cu tablete in cazuri recalcitrante.
Petele de pe maini necesita un consult dermatologic.

dermastyle

dermastyle

pentru tangerine

22 Aug 2011, 22:38

In situatia in care aveti mai putin de 6 pusee pe an, este necesar tratamentul separat al fiecarui episod eruptiv. Daca faceti mai mult de 6 episoade pe an este necesara profilaxie, adica tratament cu antiviral continuu timp de 6 - 8 luni.

elisabeta27

elisabeta27

mancarime pe spate

22 Aug 2011, 14:40

...sotul meu ,are de cateva luni ,o problema...are mancarimi pe spate,mai precis in zona omoplatilor.mentionez ca nu are eczeme sau alte bubite....ce ma sfatuiti?multumesc mult