De la ce varsta?

by: wellness
 

angelynna_for_you

angelynna_for_you

07 Sep 2004, 18:46

Depinde de tenul fiecareia.Daca ai un ten sanatos,rozaliu si plin de viata, nu cred ca mai are rost sa ti-l maschezi cu tot felul de creme si fonduri de ten pt ca ti-l strici si e pacat.Ideal este ca o fata sa inceapa cat mai tarziu sa se machieze,dar....cine poate? eu am 17 ani si ma machiez de cand ma stiu... :D si cred ca este f important ca,odata ce ai inceput,macar sa folosesti ceva bun,chiar daca este mai scump (ce e bun e scump,nu?).Doar e vb de fata ta,alta nu poti sa-ti mai iei daca o strici pe cea pe care o ai.

dulceatza

dulceatza

07 Sep 2004, 18:46

pai mai ada parerea mea este ca daca incepi de la 17-18 ani cu cremele trebuie sa fie bune.eu asa fac si nu am probleme dar am colege care nu folosesc cele mai bune chestii si au probleme cu tenul. referitor la a doua intrebare cred ca si cand te ia doamne doamne la el poti sa pui pe cineva sa te dea cu crema ca sa fii frumoasa cand te duci sa-l vezi ...heh daca ma saruta data viitoare?:D

wellness

wellness

07 Sep 2004, 18:46

Mi-a venit acum in minte o a doua intrebare:
PANA LA CE VARSTA.....?:confused: :)

missy_x

missy_x

07 Sep 2004, 18:46

O femeie poate sa cheltuiasca banii astia inca de pe la 17 - 18 ani. Nu stiu daca ar si trebuii sa o faca si nici nu stiu daca poate fii numita femeie la 17 - 18 ani. O crema hidratanta buna si un demachiant bun si sa dus milionul , ba chiar ar putea sa nu ajunga. Imi amintesc ca untima crema de fata pe care miam cumparato ma costat vreo 20 de euro si pot sa zic ca nu era scumpa ( erau altele care depaseau 50 de euro). Si pe langa crema aia o femeie mai are nevoie si de alte produse cosmetice pentru ingrijirea tenului.

wellness

wellness

De la ce varsta?

07 Sep 2004, 18:46

De la ce varsta, credeti, ca o femeie ar trebui sa investeasca peste 1 000 000 lei lunar in cosmetica de ingrijire a tenului?
(Adica, in afara de banii investiti in cosmetica decorativa, coafor si manichiura)
:p