Gama cosmetica METROPOLITAN

by: smaranda25
Fetelor ce parare aveti despre gama cosmetica METROPOLITAN ?
 

sergiutm

sergiutm

Urgent

21 Mai 2011, 22:08

As dori sa cumpar 2 produse din catalogul Metropolitan, insa nu doresc sa ma inscriu ca si reprezentant. Este cineva aici deja reprezentant care ma poate ajuta?
Multumesc.

cautinspiratie

cautinspiratie

Parfumuri

12 Oct 2010, 01:16

A incercat cineva noile parfumuri florale de la lady's? Acelea la 26 de lei. Ma interesa unul cu lacramioara. A avut cineva ? Intreb pentru ca mi-am luat teapa cu parfumul crystal dólly care nu miroase nici pe departe a liliac.

patsy

patsy

metropolitan

25 Iul 2010, 20:45

Produsele Metropolitan sunt bune in sensul raportului calitate-pret. Unele produse sunt f bune, unele nu sunt bune deloc. Desi sunt reprezentanta, eu recomand si antirecomand anumite produse. Regula e urmatoarea:eu , ca reprezentant trebuie sa fiu mai exigenta decat clientii mei, altfel risc sa echizitioneze peroduse fie ne-bune, fie care sa nu li se potriveasca. Sun putine prod pe care nu le recomand si anume:Amigo, sampoanele si balsamurile kalea, make-up Caterine Arley in favoarea celor de la Isabelle Dupont. In ultima vreme s-a introdus produse tot mai naturale pe care le recomand cu tarie: sapunurile vrac spa, sapunurile cu levantica auticeluluita(m-au ajutat cu celulita mostenita de la sarcina)si trandafiri, sare de baie. Mi-au fost laudate produdele Regal (botox effect), produsele pt unghii(intaritoare si lacuri), vopelele de par. Sunt avantajoase de asemenea ceasurile si bijuteriile, E evident ca produsele de marca sunt cele mai bune, dar nu pentru toti ele sunt o optiune. Pentru acestia, produsele sunt bune, pentru ca nu se asteapta k un parfum la 34 de ron sa persiste si dupa un dus, cum se intampla cu cele originale...Sunt bune in raport cu pretul...

gentleman

gentleman

Gentleman

05 Mar 2010, 17:47

sincer nu m'am asteptat sa gasesc produse asha bune...sunt reprezentant care vrea sa se inscrie foloseste codul: NSiuISc7

cautinspiratie

cautinspiratie

Produse foarte bune!

25 Ian 2010, 22:02

Am incercat si eu produsele Metropolitans si sunt foarte incantata. Cred ca cei de la Avon si Oriflame au concurenta serioasa;). Raportul calitate-pret este foarte bun. Am devenit si reprezentant si acum beneficiez de discount 25-30%. Daca vrei sa devi si tu la randul tau, poti sa intri pe site. Iti trebuie codul unui reprezentan. Al meu este:PLAUOVjF. Sunt reprezentant din februarie si de atunci firma a evoluat foarte mult, are din ce in ce mai multe produse si cataloage din ce in ce mai atractive. Merita!

milanesse

milanesse

tot eu

27 Dec 2009, 20:27

ca si parere produsele sunt foarte avantajoase in raportul calitate-pret.in special parfumurile care sunt asemanatoare celor de la casele f mari.sunt parfumuri identice cu thierry muller-angel,chanel 5,amarriage,dg light blue sau escada magnetism.parfumurile sunt concentrate si tin destul de mult.pt comenzi ma puteti contacta.

icutzzza

icutzzza

metropolitan

23 Iun 2009, 08:55

Eu m-am inscris de putin timp, mi-am comandat o gramada de produse (fara sa cunosc pe nimeni care sa le fi folosit) si chiar sunt surprinzator de bune. Eu una sunt foarte incantata ca am dat peste aceste produse. Sunt invatatoare si din pacate nu imi permiteam pana acum sa imi cumpar atat de multe produse pe cat as fi vrut. Produsele de la Avon si Oriflame mi se par f.scumpe ia r calitatea este cel putin aceeasi.Incercati-le si nu va mai luati dupa altii.Fiecare are gusturile lui...
Daca vreti sa va inscrieti codul meu este:BArAqh0g.
Apropo, dupa doar 2 zile am inscris o prietena care este super incantata si ea.

teo25

teo25

Inca nu am incercat

08 Iun 2009, 21:47

Buna, inca nu am incercat produsele, am intrat pe site si nu mi se par cine stie ce. Daca stie vreuna din voi cat de bune sunt, sa ne spuna si noua :)