Parfumuri ieftine

by: ea101
Hey fetelor. Vreau sa imi cumpar un parfum original dar nu vreau sa platesc preturile alea ridicole din Douglas/Sephora. Are cineva o recomandare pentru mine?
 

wonderland

wonderland

cum se poate obtine un card de reduceri la ei?

13 Mar 2013, 13:42

are cineva idee?

japonialove

japonialove

mie mi se par cam mari preturile la Merionnaud

11 Mar 2013, 14:15

si sincer nu-i vad cu nimic mai grozavi decat alte beauty sh0p-uri....eu de obicei imi cumpar din Kendra, Unirii, este un magazin cu preturi foarte bune la cosmetice si parfumuri

icmarga

icmarga

marionnaud

11 Mar 2013, 13:16

Hei! sunt reduceri la marionnaud. mi-am luat si eu ceva saptamana asta. ei in general parctica o politica buna de preturi. e cu card de fidelitate, cu tot ce trebuie.

ioanacreanga

ioanacreanga

reduceri parfumuri

23 Nov 2012, 16:25

Poti sa inceri sa te duci si la Marionaud, e Black Friday weekendul asta si ai discount de 25% la unele parfumuri.

thalia82

thalia82

Parfumuri ieftine

01 Mai 2012, 02:05

Si eu ti-as recomanda tot aoro.ro. Am vazut ca pe internet parerile sunt impartite dar dupa ce m-am uitat pe trustpilot la reviewurile de acolo m-am gandit ca merita incercat. eu cumpar de la ei cam de un an si nu am ce sa le reprosez.

luana10

luana10

parfum

26 Apr 2012, 14:33

Ai putea sa incerci aoro.ro. Sunt destul de cunoscuti si din ce am cumparat eu de la ei preturile sunt mai mult bune decat in magazine ca cele mentionate de tine. In ultima vreme am incercat si cosmeticele de la ei, poti sa ai surpriza sa gasesti produse mai putin cunoscute la noi dar foarte bune. O experienta mai putin fericita am avut-o cu laparfum.ro. Am incercat magazinul la sugestia unei prietene dar au fost probleme cu livrarea si comunicarea cu ei dupa aceea a fost cel putin greoaie ca sa nu spun mai mult. Presupun ca poti sa incerci totusi, poate ai mai mult noroc. Sper ca ti-am fost de ajutor.