Produse de lux

by: creatsa
www.charm.ro
 

clara25

clara25

calitate

03 Ian 2011, 17:13

Mie mi-a recomandat o prietena produsele de pe site-ul luxbeauty.ro unde am regasit game precum bruno vassari, label.m, parisax. Sunt produse de calitate si extrem de eficiente. Acum am devenit si eu clienta fidela.

iliescuamalia

iliescuamalia

buna

16 Dec 2010, 09:55

buna. sunt consultant de frumusete si reprezint 2 companii de produse cosmetice, care se distribuie prin una singura. as dori sa te ajut in "problema" ta cu fondul de ten. iti las adresa mea de mail: iliecuamalia@yahoo.com, daca te intereseaza ... si poate gasim solutii ca sa te ajut ...

ca sa completez, reprezint compania AMWAY, sunt consultant de frumusete pt. brand-ul ARTISTRY (care se distribuie prin AMWAY), iar preturile sunt mult mai accesibile decat cele de la Lancome. de asemenea, sunt consultant de frumusete pe brand-ul BEAUTY CYCLE, un brand nou lansat in portofoliul companiei AMWAY, foarte accesibile ca pret (comparate la pret si calitate cu L'Oreal sau Olay). va stau la dispozitie pt. mai multe detalii.

irina88

irina88

produse eficiente

02 Apr 2008, 04:16

Din categoria produselor de lux le recomand pe cele de la Clinique si gama Artistry de la Amway. Sunt intr-adevar scumpe, dar se merita.

andreea_patrascu

andreea_patrascu

vichy

07 Feb 2008, 21:48

Stiu ca sunt produse destul de scumpe.Si produese helene rubinstein sunt considerate produse de lux.