Produse pentru exfoliere

by: emilia_me
Care sunt cele mai bune produse pentru exfolierea pielii? Imi puteti recomanda ceva?
 

ioana_s

ioana_s

exfoliant natural

01 Nov 2011, 14:45

iti recomand exfolierea cu zatz de cafea, dar mai apoi ai grija sa iti hidratezi bine pielea sa nu se usuce prea tare de la cafea. Are un dublu efect, pe langa exfoliere combate si celulita!

cristinastoica

cristinastoica

Sapun natural cu lufa de la Cristinne Cosmetics

22 Iun 2010, 10:06

Sapunul natural cu lufa si ulei esential de Grapefruit, de la Cristinne Cosmetics, m-a ajutat nu doar la exfolierea pielii dar si la atenuarea celulitei. Il recomand cu caldura tuturor pentru ca miroase delicios, efectele se vad rapid si este si are un pret accesibil. Il gasiti pe www.cristinne.ro

danyela_84

danyela_84

Exfoliere fata si corp

10 Mar 2010, 12:49

Mie una imi place foarte mult exfoliantul Sea Kelp&Herbs Exfoliating Scrub, este si pentru fata si pentru corp. Are un miros foarte placut. Este produs de Derma e din America. In Romania este importat de Adeva.

dadina

dadina

exfoliere

13 Feb 2010, 13:07

Daca vrei exfoliante -pt fata Scrub, Enzimatic(sau exfoliating) peeling mask .Sunt multe produse DERMA E (SUA) sau Israel .Eu le iau de pe net-www.adeva.ro.Pt corp-peeling shower gel.
Daca insa vrei invers sa iti repari pielea exfoliata atunci iti recomand AtoGuard -e special pt asta-creme ,lotiune.

oanakis

oanakis

Piele exfoliata

22 Ian 2008, 13:38

Iti recomand produsele Krauter sau Logona de la Life Care. Sunt produse nemtesti si de calitate. Matusa mea are aceeasi problema de piele pe miini. Foloseste de 2 saptamini crema BiO de la Logona si e ft. multumita. E destul de scumpa dar isi merita banii.( 75 ml - 50 de lei) Cea din gama Krauter e 12.50lei - 250 ml. P-asta mi-am cumparat-o si eu si e ft. buna.