Sampon nuantator

by: madalina08
De curand am aflat ca exista un anumit tip de sampon care ii ofera parului nuante diferite si care nu il afecteaza la fel de mult ca o vopsea. As dori sa stiu mai multe detalii despre acest sampon. Ce marci de astfel de sampon cunoasteti si cam cat costa? Este adevarat ca nuanta se ia pe haine?
 

tina_22

tina_22

vopsea organica - cea mai buna varianta

21 Apr 2016, 00:36

Buna, daca vrei sa nu iti atace parul si nu numai parul, ci si scalpul, mai bine te vopsesti cu vopsea vegana. Culoarea se fixeaza prin proteina de orez ce o contine si culorile tin foarte bine..eu am incercat cat eram gravida, m-am dus cu o prietena la Global Wellness System ca ei am auzit ca au cea mai buna marca de vopsea vegana si am fost multumita. si nu se ia pe haine, nu miroase a amoniac, nu iti lacrimeaza ochii. e foarte ok.

tashulina

tashulina

Samponul nuantatot

29 Iun 2010, 08:43

coloreaza parul la un nivel superficial, vopseaua disparand dupa 6-10 spalari. Pe cutie este mentionat acest lucru prin gradul II de acoperire al vopselei.

Sampoanele nuantatoare nu contin decolorant, de aceea ele nu umbla la pigmentul firului de par, ci doar acopera temporar nuanta originala.

Ca marci exista casting Gloss L'Oreal, Klorane, Kallos Sylver, samponul de la Farmec...sunt foarte multe.