l"oreal pure zone-ten perfect

by: pusha
gama pure zone de la l"oreal sunt excelente ,iti usuca cosurile si in parcurs de maxim o luna.. daca folosesti regulat cele trei game plus servetelele demachiante pure zone imposibil sa nu ai un ten perfect fara cosuri si puncte negre.
 

my_babe777

my_babe777

Raspuns pt georgiana

26 Iul 2006, 11:18

Iti uzi fata cu apa,aplici gelul de curatare si faci o spuma pe fata , dupa care clatesti cu apa si te stergi cu prosopul.Pe fata uscata aplici lotiunea tonica cu o discheta demachianta , dupa care nu te mai clatesti si nu te mai stergi.

georgiana

georgiana

RE: l"oreal pure zone-ten perfect

14 Nov 2004, 17:15

Gata le-am cumparat nu mai e nevoie,dar am o mica dilema mai intai folosesc 1(adica gelul) si spoi imediat 2(lotiunea tonica) sau intre ele trebuie sa ma clatesc cu apa.Asta nu inteleg daca se dau una dupa alta sau trebuie sa ma spal pe fata intre ele?Va rog sa ma lamuriti va rog ca sunt in dilema si fata de acolo de unde ma cumparat nu a stiut sa-mi zica.Multumesc.

georgiana

georgiana

RE: l"oreal pure zone-ten perfect

14 Nov 2004, 10:33

Pusha zi-mi si mie te rog cate produse sunt cele de la Pure Zone pentru ca eu am vazut mai multe genuri in diferite locuri si cum se numesc pentru ca vreau sa-mi cumpar si eu si vreau sa ma duc exact sa le iau pe cele care le-ai folosit tu si daca poti sa-mi spui cam cat te-au costat.Iti multumesc.