Miere de padure/de mana - cel mai sanatos sortiment de miere

by: dtswme
Miere padure/mana are o valoare nutritionala deosebita, saruri minerale continand un bactericid foarte puternic, avand de 12-20 de ori mai multe saruri minerale decat cea florala, calciul si magneziul prezentand cel mai mare beneficiu terapeutic dat fiind faptul ca organismul uman asimileaza mai bine sarurile minerale prin alimentatia naturala.
Mierea de mana (padure) are urmatoarele efecte: antiinflamatoare, antioxidanta, depurativa, laxativa, imunostimulatoare
Atentie: mierea nu se pune in bauturi fierbinti (sau mai calde de 40-45 grade) deoarece isi reduce din beneficii.
Mierea cu faguri sau capaceala, prin conţinutul mare de vitamină A şi ceară, asigură o bună igienă a cavităţii bucale şi întăreşte vederea. Ca dezinfectant, ceara din fagurii cu căpăceală, se recomandă în afecţiunile bronhopulmonare.
http://mieresibiu.ro/sortimente_miere
 

dtswme

dtswme

miere de padure/mana

07 Feb 2017, 22:52

Stiati ca are culoarea maronie închisă, datorita frunzelor de fag, de frasin şi de stejar? Aceasta miere de padure/mana are proprietati laxative mult mai puternice decat celelalte tipuri de miere, dar si efect antiinflamator asupra tubului digestiv, favorizează eliminarea toxinelor din corp. Bineinteles, daca vorbim de miere, cu siguranta vorbim si de continutul bogat de minerale(Ca, Mg, Fe), de până la 20 de ori mai mult ca alte sortimente; totodată, contine multe proteine şi aminoacizi.
http://mieresibiu.ro/