Propolis tinctura pentru tratarea gastritei

by: dtswme
În caz de gastrită, este indicat să urmezi un tratament cu tinctură de propolis, care acționează ca un balsam asupra stomacului. Aceasta ajută la vindecarea mucoasei stomacului şi reglează aciditatea.
Tinctura de propolis conține alcool, ceea ce poate afecta mucoasa stomacului, astfel că este indicat să se adminsitreze împreună cu o lingură de miere sau cu pâine uscată.
Trebuie să iei 15 picături de propolis cu 15-20 de minute înainte de prânz şi alte 15 picături cu 15-20 de minute înainte de cină. Cura poate fi ţinută pentru o perioadă de trei luni de zile, dar nu mai puţin de o lună. ( sursa: http://www.clicksanatate.ro/Tratamente-cu-propolis-pentru-stomac_0_13507.html )
http://mieresibiu.ro/produse_apicole/propolis
 

dtswme

dtswme

propolis tinctura

07 Feb 2017, 22:59

Stiati ca atunci cand avem gripă, răceală, guturai, traheită sau laringită cronică putem folosi propolis tinctura 20%, ce are acţiune antivirală (diluam 20-30 picături de tinctura într-un păhărel cu apă sau lapte, de 2-3 ori pe zi, înainte de mese cu o oră). Cu această tinctură putem face si gargară, după care se înghite sau se fac inhalaţii dimineaţa şi seara.
http://mieresibiu.ro