Pescuitul ?

by: monita
Credeti ca ar putea fi considerata o metoda de relaxare? La mine chair functioneaza, in weekend-uri o iesire la balta, intr-o zona unde nu sunt prea multe persoane sa ascult muzica in surdina si sa stau cu undita pe un scaunel.
 

Nu imi place la pescuit

17 Oct 2008, 23:57

urasc sa ma scol de dimineata, apoi, statul pe scaun ore in sir cu ochii atintiti in balta, ma plictiseste de moarte, desigur, situatia se schimba daca inchiriem o barca si ne plimbam pe lac … hehe .
Pe cat urasc eu pescuitul, pe atat prietenul meu e innebunit dupa el, la fel ca si voi, spune ca se relaxeaza, asa ca, din cand in cand, nu am incotro si merg cu el la pescuit.
Tot pestele pe care il prinde il arunca inapoi in apa, nu inteleg, daca nu vrea sa manance pestele de ce il mai chinuie?

ihatepink

ihatepink

Pescuit

26 Sep 2008, 15:58

Cred ca cea mai enervanta modalitate de relaxare este pescuitul. Doar cand au de pescuit ma apuca somnul.

initiativa123a

initiativa123a

relaxare-pescuit

25 Sep 2008, 19:29

am un sot care iubeste pescuitul,si din aceasta pasiune am construit o pensiune pe malul lacului Victoria,zona este mirifica,ca sa va convingeti vizitati site www statiuneavictoria.ro Va invit sa va relaxati la pescuit cu barca si ustensilele din dotare ,sa faceti un gratar la barbeque, care se gaseste intr-un foisor inbracat in zorele sau sa vanati daca aveti pusca,veniti cu prietenul dumneavoastra-cainele,avem padog .Va astept cu drag

pascu_adina

pascu_adina

nu imi place

29 Feb 2008, 15:55

Mai mult ma enervez decat sa ma relaxez.Cand vad ca am stat o zi intreaga si nu am prins nimic parca mai mult ma enervez.Pentru mine nu e un mijloc de relaxare.

emilia_me

emilia_me

Da

27 Feb 2008, 17:03

Si mie imi plac iesirile in natura, la aer liber, si de ce nu sa iti incerci norocul si ca pescar?

melania_antony

melania_antony

este un mod de relaxare

25 Feb 2008, 17:54

Prefer acest mod de relaxare cand este cald.Stiu ca se pescuieste si cand ploua sau cand este frig.