Ursitoare de botez

by: lauraionescu28
Hello. Bine m-am gasit, dragele mele. In 2 saptamani, imi botez minunea, Dragos. Am vazut niste ursitoare la un botez acum vreo doua luni dar n-as putea spune ca mi-au placut. una dintre ele isi uita textul constant :). Stie cineva un program bun (si ieftin :) ?
 

vis_de_catifea

vis_de_catifea

Pentru Mamici Noi

16 Iul 2015, 03:55

[url=www.zaneursitoare.com]google[/url]

oliviad

oliviad

Rochite de botez

21 Mai 2014, 00:05

Uite si nite rochite superbe pentru botes pe MissGrey.ro!

vis_de_catifea

vis_de_catifea

Ursitoarele cele mai bune

30 Dec 2011, 03:06

Va recomand tuturor cu incredere : http://www.ursitoarebotezbucuresti.com si http://www.zaneursitoare.com, de departe cele mai frumoase si profesioniste ursitoare pt botez

mariasophia

mariasophia

Super ursitoare

08 Nov 2011, 11:12

Buna mamici. Noi am avut ursitoare la botez si fetele au fost chiar bune.Pot spune ca m-au emotionat pana la lacrimi atat pe mine cat si pe sotul meu. Nu au costat mult 450 de lei am dat dar chiar au meritat. http://www.facebook.com/UrsitoareMoldova adresa fetelor sau le mai gasiti pe http://top-kids.ro . Eu zic ca merita. Am fost foarte incantata de ele.

ursitoare

ursitoare

Recomandare Ursitoare

02 Aug 2011, 15:27

Recomand cu caldura pachetele artistice de pe http://www.ursitoare.tk
Eu am apelat la serviciile lor si au fost foarte bune.
Iti ofera momente de magie, ursitoare, momente de stand up comedy etc! Apelati cu incredere!

andrei_pro_one

andrei_pro_one

buna Laura

15 Oct 2010, 11:40

In primul rand sa iti traiasca Dragos.
Despre ursitoare ar trebui sa stii ca nu se poate program bun si ieftin ( bine, cuvantul ieftin este relativ ) si cele mai frumoase spectacole sunt cele cu text personalizat - ti se cer detalii despre membrii familiei si ursitoarele fac textul in functie de acele date, pentru invitati este o mare surpriza deoarece se vorbeste despre ei... sunt mai multe firme pe piata, eu iti recomand: Ursitoare botez. Succes la organizarea petrecerii!!!