Zimafluor

by: flower
 

mirelushi

mirelushi

zimaflour

25 Sep 2006, 20:07

eu am citit mai multe despre zimaflour si am inteles ca nu e chiar atat de bun in primul rand se da zilnic pana la 18 ani si nu mi se pare normal sa umpli copilul de medicamente atatia ani,iar din cate am inteles si de la pediatru da si dependenta,oricum daca copilul mananca f multe dulciuri si nu are o igiena corespunzatoare poti sa-i dai toate medicamentele din lume ca o sa aiba probleme...

mihaelastanga

mihaelastanga

RE: Zimafluor

01 Ian 2005, 11:43

Am si eu o fetita de 2 ani si o luna careia nu i-am administrat Zimafluor si pana in prezent este OK. Parerile sunt impartite. Eu mi-am intrebat stomatologul care a zis sa nu-i dau.

puciu

puciu

RE: Zimafluor

08 Nov 2004, 19:03

Este un medicament, nu un ceai! Si mai trebuie administrat 18 ani! Si un ceai dupa cativa ani (acumulari succesive de tanini sau alte substante active) poate fi periculos! Vi se pare normal?
Cate medicamente au disparut de pe piata, dupa multi ani, cand s-a descoperit ca au efecte adverse?
Generatia noastra nu a luat asa ceva, dar eu am dinti sanatosi, slava Domnului. Parintii nostrii au fost stricti cu igiena noastra - tin minte ca o data pe an, mama ne lua de mana si ne ducea la consult la stomatolog!

dulceatza

dulceatza

07 Sep 2004, 18:45

mai bine intreaba cat de multi doctori ai posibilitatea desi e riscul sa obtii f multe raspunsuri diferite asa poate iti vei face si tu o parere

diana.h

diana.h

07 Sep 2004, 18:45

Fetitei mele de 1 an am inceput sà-i administrez acest medicament de la 6 luni. Unde sunt eu acum , aceastà terapie este normalà aproape obligatorie pentru sànàtatea dintisorilor micutilor nostri. Am toatà increderea cà nu ii face decit bine.

lidia.m

lidia.m

07 Sep 2004, 18:45

Daca ti-a spus ca nu este necesar, probabil ca nu este, insa cred ca sanatatea dintilor va depinde tare mult de cate dulciuri va consuma.
Eu nu am realizat asta cam pana la varsta de 5 ani si jumatate a baietelului meu, cand a inceput cu dureri de dinti. Iar acum, i s-au retezat (efectiv s-au retezat) doua masele. Nu ar fi nici o problema ca oricum se schimbau, insa incerc sa-i reduc dulciurile si sa-l tentez cu orice altceva.
Este complicat, pentru ca in definitiv depinde de organismul copilului...unii sunt mai rezistenti, altii mai putin...

flower

flower

Zimafluor

07 Sep 2004, 18:45

Sunt pareri pro si contra legate de acest subiect.
E un medicament care se administreaza zilnic pana la 18 ani, am intrebat pediatrul dar mi-a zis ca nu e nevoie, vroiam sa aud si alte pareri.

lidia.m

lidia.m

07 Sep 2004, 18:45

Cel mai sigur ar fi sa intrebi pediatrul care se ocupa de copil.
Am observat, ca la pediatru mergi cu intrebarile bine formulate, altfel nu prea se streseaza sa-ti dea prea multe sfaturi.

flower

flower

Zimafluor

07 Sep 2004, 18:45

Recent am auzit la mai multe cunostinte ale mele care au bebelusi carora le-au dat dintisorii ca le administraza Zimafluor, pentru o dantura sanatoasa.
Am inteles ca e un tratament profilactic de lunga durata care previne aparitia cariilor.
Stiti ceva despre acest medicament? L-ati administrat copiilor dvs.? A dat vreun rezultat vizibil?