Sangerari in sarcina

by: autumn
Aseara m-a sunat o amica, insarcinata in 3 luni jumate, sa imi spuna ca are de vreo ora, sangerari minore. Ma intreba daca e cazul sa se duca la un control sau sa astepte "sa treaca", pentru ca o alta amica ii spusese ca sunt perfect normale aceste sangerari in primele 4 luni de sarcina. Voi cum stiti?
 

ginie_pp

ginie_pp

medic

02 Oct 2017, 17:39

In timpul sarcinii, orice lucru care pare anormal nu trebuie lasat sa treaca de la sine. Este necesar un control cat mai curand. Si eu sunt insarcinata si orice nelamurire si aspect anormal il discut cu medicul meu, dr. Silviu Istoc si imi explica fix pe intelesul meu ce se intampla si de ce, fiind un medic extrem de bun. Ar trebui sa faca si ea la fel. Multa sanatate si sarcina usoara!

scorpion_girl

scorpion_girl

Probabil

23 Iun 2010, 09:03

poti astepta pana a doua zi sa vezi cum sta treaba, insa daca nu inceteaza eu zic ca se impune neaparat un control. Normale, normale...dar nu mult.

ynna000

ynna000

eu stiam

22 Iun 2010, 12:00

ca sunt perfect normale dar mai stiu ca depinde de la o persoana la alta. Eu recomand, decat sa stea in dubii sa faca un control si sa o lamureasca doctorul cu alte eventuale intrebari/.