recoltare de celule stem

by: ginie_pp
Buna tuturor mamicilor! Ce pareri aveti despre Babystem? Cateva cunostinte din jurul meu au semnat cu ei pentru recoltarea de celule stem. Eu sunt insarcinata, o sa nasc in luna august si ma gandesc tot mai serios sa apelez la o banca de celule stem pentru viitorul meu copil. Ma gandesc sa apelez la Babystem si as vrea sa stiu cat mai multe pareri. Astept opiniile voastre!
 

mari_stefanescu

mari_stefanescu

si eu am recoltat

07 Aug 2017, 12:56

Buna! Eu am apelat la Baby Stem pentru recoltarea celulelor baietelului meu. Am luat kit-ul de recoltare de acasa la ei la clinica. Dupa extragere, kit-ul cu proba prelevata a ajuns in siguranta in Germania, la laboratoarele Seracell. Sa stiti ca recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical al bebelusului este una usoara, fara nici un risc, iar celulele pot fi utilizate pentru tratamente si boli ulterioare, peste 70 la numar din ce am aflat de la specialistii de la Baby Stem. Iar printre bolile pe care le pot vindeca sunt tumorile cerebrale, leucemii, peste 70 la numar. Multa sanatate!

julie1

julie1

HI

06 Iun 2017, 12:30

Hello,

My name is Julie kipkalya, i saw your profile today at (forum.ele.ro)became interested in you, i willalso like to know you better, i want you to send an email to me so that i can send you mypicture for you to know who i am, AND I HAVE SOME THING VERY IMPORTANT TO TELL YOU.Here is my email address (juliekipkalya@gmail.com) Hoping to hear from you soon.
Julie kipkalya