Abdomenul dupa cezariana

by: miutze
Am nascut prin cezariana pe 10.07.2006,si in urma operatiei,musculatura abdominala a ramas flasca,am ramas cu "burta".As dori sa aflu ce tip de exercitii ar trebui sa fac,pt.reducerea"burtii" si intarirea musculaturii,exercitii care sa nu afecteze suturile interne,tinand cont si de faptul ca am avut o interventie mai dificila...uter fibromatos,hemoragic,etc...Va multumesc.
 

braveheart

braveheart

cezariana la 5 luni

08 Ian 2012, 23:54

Sunt nerabdatoare sa aflu ce fel de anestezie a primit cel care posteaza cu cuvantul ,, rabdare,, ma intereseaza foarte urgent, si cate zile i-a luat sa se regenereze , dupa operatie, cate zile mai stau acasa , eu trebuie sa ma duc neapart la servici, mi-e putin frica vreau anestezie generala, sunt in saptamana a 17-a. vreau un raspuns urgent, daca se poate, si multumesc din inima.

tatiana77

tatiana77

Abdomenul dupa cezariana

02 Ian 2009, 02:14

si eu urmeaza sa fac a treia cezariana anul viitor.as dori o adresa de mail de la simina.multumesc

simina

simina

Mai asteapta...

23 Nov 2006, 13:04

Si eu am 3 cezariene,si stiu ca trebuie sa mai astepti.Adica,cam 1 an.Dupa prima cezariana, abia dupa 1 an m-am simtit cat de cat sa fac niste exercitii ,dar in nici un caz abdomene.Cu astea am terminat-o.In schimb poti,pana atunci sa faci un ex.simplu:tine burta incordat(suge burta) si mentineti tinuta corecta a spatelui.Chiar are efecte.Eu m-am obisnuit sa tin abdomenul incordat aproape tot timpul si acum,(am nascut pe 21 aug.2006),am un abdomen destul de rezonabil de plat.

sonique

sonique

....

01 Nov 2006, 23:50

Corinel, dar miutze a nascut in iulie, e prea devreme pt. electrostimulari. Gandestete numai in cat timp se resorb atele din interior, doamne fereste sa se rupa cumva. Parerea mea, mai ales ca am trecut prin asa ceva este sa aiba putina rabdare, v-am explicat si cu uterul. Miutze sa nu incerci cu electrostimularea, poti intreba si la salonul de infrumusetare, cred ca numai daca o sa-ti vada taietura inca nevindecata si e de ajuns pt. un raspuns nefavorabil.

corinel

corinel

solutie pt slabit vizibil

30 Oct 2006, 12:40

subscriu si eu la raspunsul prietenei dinainte. daca insa nu ai nici rabdare nici chef nici timp sa faci minim 30 de abdomene pe zi, iti mai recomand electrostimularea in combinatie cu impachetarile la termocuverta.
eu am fost la un salon f ieftin, curat si profesionist(mai greu gasesti la noi)si dupa 10 sedinte am pierdut 10 cm in talie. iar de diferenta la musculatura nici nu mai vb....
bafta

sonique

sonique

rabdare....

25 Oct 2006, 12:02

Ai rabdare ca inca nu si-a revenit nici uterul, burtica poate parea mare si de la el. Uterul se retrage in 6 luni. Poti face abdomene usoare, poti face banda dar sa nu exagerezi si poti sa stai stransa la burtica...o sa-ti fie si mai bine in miscari. Eu am avut cezariana dar nu la 9 luni ci la 5 luni, nu am avut noroc sa devin mamica. Burtica era vizibila si la mine desi aveam doar 5 luni dar am luat-o usor cu exercitiile si am facut parafango, pe mine m-au ajutat foarte mult. Succes.