Accesorii dragutze la eurodual

by: marilenacraioveanu
Sunt innebunita dupa accesorii, imi place sa imi iau foarte multe si sa le schimb zilnic in functie de vestimentatie. am vazut recent o reclama la o tableta pe eurodualsim . ro pe FB si cum nu aveam treaba in acel moment am navigat un pic pe site. am vazut gramezi de accesorii. ce Mar interesa este sa stiu daca accesorile de pe acel site sunt intradevar cu arata in poze. Preturile sunt ft bune si ar fi genial sa si arate ca in poza. Sunt doamne pe acest forum care au achizitionat accesorii de la eurodual sa imi poata spune si mie daca e ok sa imi comand de la ei? Multumesc anticipat
 

alina.tutan

alina.tutan

Vandhainelemele.ro

22 Aug 2013, 16:20

Ai putea sa mai vinzi dintre ele, pe cele de care te-ai plictisit, pe www.vandhainelemele.ro

wonderland

wonderland

accesorii de la eurodual

09 Iul 2012, 09:55

buna, eu nu am cumparat pana acum accesorii de la eurodual, nici nu auzisem de acest site, oricum eu nu port foarte mult bijuterii:)

laviniastanciu

laviniastanciu

sunt ok

09 Mai 2012, 14:02

Buna Marilena,
Eu mi'am comandat de la eurodual mai multe odata, in principiu seturi de bijuterii si le'am primit a2a zi. Sunt multumita de ele, adica arata ca in poza, doar ca nu sunt din metale pretioase, dar stiam asta. Le am luat tot asa, din pasiune pentru brizbrizuri :)) eu cred ca e ok sa comanzi de la ei :)

sunshine84

sunshine84

buna

25 Apr 2012, 16:39

din pacate este prima oara cand aud de acest site, chiar nu am idee cum ar fi acele produse....