Cureaua si geanta

by: monita
Se mai poarta cureaua asortata cu geanta? Cineva mi-a spus k este de prost-gust, asa e?
 

maddy02

maddy02

Foloseste culori complementare

28 Apr 2010, 16:05

Nu mai trebuie asortate accesoriile din cap pana in picioare!!! Singurul lucru ce trebuie sa il ai in vedere, este sa utilizezi culori complementare. Iti pot recomanda un site unde poti gasi accesorii interesante www.retroshop.ro

onishkka

onishkka

vintage

16 Feb 2010, 14:36

Cu reaua nu se asorteaza cu geanta, nimic nu se asorteaza cu nimic. Cel mai bine asortezi cromatic sau ca stil. Si cand spun cromatic nu spun verde cu verde si rosu cu rosu, ci culori care merg impreuna.

Multe hainute si accesorii vintage gasiti pe http://www.truevintage.ro

myrding

myrding

final outfit

12 Dec 2009, 23:05

de fapt de aceea e bine ca se potrivesc cureaua cu geanta, ca viyual sunt mai aproape si mai usor se zareste ca sunt in armonie. dealtfel nu neaparat sa se asorteze toate(incaltamintea+cureaua+geanta), doar outfitul final si intreg sa se potriveasca bine.


-
http://www.somesinglestuff.blogspot.com/

pisi

pisi

Asortare

18 Ian 2008, 15:13

Daca asortezi toate accesoriile intre ele, tinuta ta va da la final impresia de aspect studiat si vei parea incarcata ca un pom de craciun.

Cel mai bine e sa nu arunci o gramada de accesorii pe tine, ci sa alegi cu multa grija, sa fie de calitate, iar unul dintre accesorii sa se asorteze cu o culoare din tinuta ta.

Investeste intotdeauna ceva mai mult in accesorii de calitate si bun gust, caci altfel accesoriile prost alese si de calitate indoielnica pot ruina o tinuta.

emilia_me

emilia_me

...

18 Ian 2008, 14:57

Inestetic ar fi sa asociezi geanta, pantofii, cureaua, accesoriile (toate de aceeasi culoare), poate avea un aspect prea incarcat. Insa, daca asocezi doar geanta si cureaua e ok.

amalia_07

amalia_07

reguli de baza

18 Dec 2007, 16:40

Sunt reguli de baza ale esteticii sa asortezi accesoriile intre ele.Bunul gust nu se poate demoda.

raluca79

raluca79

nici vorba..

14 Dec 2007, 15:36

Cum sa fie de prost gust sa le asortezi?De prost gust ar fi sa nu le asortezi.Cureaua, geanta si pantofii trebuiesc asortate asa cum asortezi oja la machiajul zilei si machiajul cu imbracamintea... E o adevarata arta pana la urma :D..