am nevoie urgeta de ajutor

by: maria93
buna ziua!numele meu este maria si am 15 ani.la mine la tara sunt agresata de vreo 3 baieti.acestia nu ma lasa in pace.le-am spus parintilor mei,dar ei cred ca sunt glume adolescentine.de curand m-au amenintat cu bataia.imi este foarte frica.stiti cumva cum as putea sa fac o reclamatie la politie?multumesc anticipat.
 

inicole

inicole

pt maria

09 Mar 2011, 09:06

fiica mea de 17 ani a fost intr-o situatie asemanatoare:un coleg a vrut sa-i dea foc la par din banca din spate si el cu inca trei colegi au mozolit-o cu zapada de a venit acasa f uda si inghetata de frig. IMEDIAT, A DOUA ZI, m-am dus la scoala si am vorbit cu diriginta . Am amenintat ca ma duc la inspectoratul scolar daca nu se rezolva. A vorbit cu parintii baietilor respectivi si ei s-au linistit si acum se poarta frumos cu ea sau in cel mai rau caz o ignora(unul din ei). Neaparat vorbeste cu dirigintele tau... Bafta. Si mama ta ar trebui sa-ti fie aproape ..

ioli

ioli

raspuns

18 Oct 2008, 19:43

cel mai bine e sa te feresti..nu provoca..si daca nu dute la politie..

lavinia2

lavinia2

maria

17 Sep 2008, 18:36

eu sper din suflet ca tu pana acum sa-ti fi rezolvat problema.dar ,scuzama,sunt intrigata de felul cum au reactionat parintii tai. si eu sunt mama si,nu imi vine sa cred cata nepasare exista in uni oameni.

anonim1003

anonim1003

salut!

14 Sep 2008, 11:47

Te duci frumos la postul de politie de la tine din sat sau comuna si spui ca vrei sa faci o reclamatie impotriva lui x,o ,y.
Ai grija insa,declaratiile mincinoase se pedepsesc conform legii cu amenda.

tashulina

tashulina

Draga Maria

04 Aug 2008, 14:07

Nu ai spus nimci despre tine, daca inveti undeva si unde anume. Spun asta pentru ca in acest caz poti lua legatura cu diriginta ta care, mai mult ca sigur, va stii ce sa faca in acest caz.

Mi-e greu sa cred ca acolo nu exista sectie de asistenta sociala in cadrul primariei. Unde anume la tine la tara? Imi poti spune localitatea?