Adoptia un pas important

by: ana78
Cumnata mea, dupa 3 fertilizari I.X.I ratate si-a pus problema unei adoptii, dar este foarte confuza. Se gandeste ca nu va avea instincte materne pentru acel copil, ca poate nu-i va oferi suficienta dragoste sau cine stie ce parinti a avut si copilul va deveni un dragoat sau alcoolic. Sotul ei este impotriva adoptiei, fiind influentat si de familia lui. Iar eu si sotul meu chiar nu stim ce sa o sfatuim.
 

tasia

tasia

Delicat

01 Oct 2008, 10:28

Problema cumnatei tale este delicata, este nevoie de multa intelegere, rabdare, dragoste etc..din partea ambilor soti. De la dorinta pana la pasul propriu zis, e cale lunga. Mai ales in Romania, unde poate dura si un an intreg pana sa reusesti sa dopti un copil.

Referitor la instincte, nu stiu ce sa zic... Eu nu am avut instincte materne pana in ziua in care am nascut. Cand eram insarcinata, ma chinuia gandul ca voi fi o "denaturata" ca nu voi reusi sa-i dau copilului tot ce va avea nevoie. Si crede-ma ca am auzit de mame care au nascut propriul copil si nu au avut niciodata instincte materne pentru el. Si chiar l-au lasat cu fostul sot pentru o aventura.

Ii doresc cumnatei tale sa fe implinita si fericita, indiferent daca va adopta sau va da nastere unui copil.