Aparat orthodontic

by: cristine
Buna ,
Mi-ar placea tare mult sa aflu daca exista aparate dentare dragute ( nu ma incanta ideea celor metalice - vezi Betty :))) si la ce cost se ridica aceste aparate. Auzisem eu ceva despre o varianta din portelan , mai estetic decat cel din metal .
A mai folosit cineva? Cat e de sexy la 28 de ani?

Pupici ;)
 

cristine

cristine

oops

02 Oct 2006, 13:12

Cam aiurea...la mine era ideea sa-mi indrept dintii pentru a putea dupa sa imi fac 2 implanturi. Cred si eu ca e complicat si tocmai de aceea intreb. Din pataniile altora invatam mai bine decat pe pielea noastra:). Buna ideea cu excursia :)))
Mersi ,
Cristine

joseffine

joseffine

been there but...did't done that!

27 Sep 2006, 15:37

anul trecut am avut si eu un mare elan sa-mi indrept dintii: am fost la vreo 3 dr.ortodonti care si-au dat cu parerea, fiecare in felul lui spunandu-mi k ar trebui sa-mi scot 2 dinti de sus si alti 2 de jos + maselele de minte (8 dinti in total??? si eu cu ce mai ramaneam??!!)pt a avea eficacitate aparatul(care m-ar fi costat intre 500 si 700 E,fiind un aparat fix e un pic mai scump decat cel mobil si ar fi trebuit tinut in permananta vreo 2 ani, cam asa). Cum mi-a trecut?simplu: am fost si am vb cu dr. meu stomatolog care mi-a spus k mai bine fac o excursie cu banii astia decat sa-i dau pe un aparat, care oricum nu atesta o indreptare de 100% a dintilor si datorita caruia la 40 de ani as fi putut sa raman si fara dintii de abia indreptati datorita fortelor mari care au existat si care au slabit intre timp osul cavitatii bucale. In cele din urma m-ammultumit cu scoaterea celor 4 masele de minte care si asa imi dadeau batai de cap(pt k nu aveau unde sa iasa eu avand un maxilar f mic)si in + am prevenit strambarea dintilor si mai mult. Anyway...nu vreau sa te sperii, dar tu iei decizia potrivita!