arsuri suparatoare

by: danastanescu410
Buna tuturor,
Eu sunt Dana, am 27 ani si lucrez ca avocat-stagiar. De ceva vreme am niste arsuri gastrice destul de deranjante… Nu stiu daca e de la serviciu sau nu, pentru ca din pacate am un stil de viata destul de dezordonat, nu reusesc deloc sa mananc la ore fixe si, de cele mai multe ori, ajung sa mananc seara tarziu, chiar si dupa 11:/ In facultate a mai mers cum a mai mers, dar acum… s-a cam terminat rezistenta mea. Arsurile ma apuca mai ales seara si senzatia e foarte neplacuta, parca simt cum mi se aprinde tot gatul, totul pornind din capul pieptului. Initial am zis ca trece de la sine, dar vad ca nu e deloc asa si cred ca trebuie sa iau masuri. Voi v-ati lovit de asemenea probleme? Aveti vreun sfat si pentru mine?
 

juanmarcos

juanmarcos

arsuri la stomac

20 Dec 2016, 09:34

Din pacate cam asta este viata multora dintre noi; si mie personal mi s-a intamplat sa uit sa mananc sau sa mananc ceva pe fuga in fata calculatorului. Eu am mers pe o dieta alcalina, am redus carnea si in general alimentele procesate din comert, am mancat mai multe cereale si leguminoase. Apa este la fel de importanta ca si mancarea, trebuie luata o apa cu ph mai mare de 7, sa fie tot alcalina, eu am luat Calipso. O dieta alcalina ajuta la reglarea apetitului, ajuta la tonus si chiar la eliminarea stresului. Eu am simtit, de asemenea ca s-a redus senzatia de oboseala continua pe care o aveam.

danastanescu410

danastanescu410

s-a rezolvat :)

23 Oct 2014, 12:34

Fetelor,
Eu am trecut cu bine peste problema pe care o aveam si vreau sa va povestesc si voua, poate va va fi de folos. Am tot avut arsuri si n-am avut incotro si am ajuns la medic. Mi-a recomandat Nedis, mi-a spus sa iau inainte de masa, o data pe zi. Eu il iau dimineata, cu jumatate de ora inainte de masa. Sunt ok acum, am intrerupt tratamentul, dar continuu sa am grija ce mananc, incerc pe cat posibil sa respect orele de masa si am cam terminat-o cu mesele tarzii.
S-auzim numai de bine!