Artrita
by: simona10 Buna,Stie cineva sa-mi spuna daca are efect Lipoartrin Forte?
Multumesc
Artrita
AjutÄ in tratarea afectiunilor reumatice de la nivelul articulaÅ£iilor si Supramax articulaÅ£ii.Colagenul activ din compozitie are proprietati terapeutice si in preventie.
Probleme cu sanatatea articulatiilor
Ãn general tratamentul presupune o combinaÅ£ie de elemente: exerciÅ£ii fizice, modificarea stilului de viaÅ£Ä Åi administrarea de analgezice. DacÄ durerea devine insuportabilÄ, operaÅ£ia de înlocuire a articulaÅ£iei poate fi efectuatÄ Ã®n vederea îmbunÄtÄÅ£irii calitÄÅ£ii vieÅ£ii.
pai si leacurile "babesti"
mai au rezultate in ziua de azi?
Artrita
Buna,
E bine sa luam in considerare toate variantele de tratament.
din pacate asa este
tot mai multe persoane au probleme cu articulatiile, insa nu cred ca este cazul sa excludem si tratamentele "traditionale", naturiste....la plafar gasesti unguente recomandate pt cei care au probleme cu articulatiile, si mai sunt niste ceaiuri parca...
Artrita
Piata produselor pentru articulatii a crescut cu destul de mult fata de anul trecut. Si nevoile oamenilor au condus la acest lucru. :(
Artrita
Bine,multumesc.Am citit pe undeva ca in urma unui studiu realizat in SUA, s-a dovedit ca are efect foarte bun colagenul, pentru ca ajuta la regenerare.
artrita
nu stiu, nu am auzit de acest medicament, stiu de artrostop ca este foarte bun dar ca nu este recomandat oricui....intereseaza-te mai mult la medic sau la farmacist
Artrita
Cu stigranta pentru problema asta te poate ajuta flexa plus, este versiunea noua a suplimentului aparuta. Mai puternica :)