Coca-cola - cat de mult poate afecta organismul?

by: moderator
Poate vi se pare o intrebare absurda....stiu ca nu este sanatoasa deloc insa nu ma pot lipsi de ea....sunt dependenta de gust. Am auzit pe toata lumea vorbind ca nu face bine deloc pentru organism mai ales daca bei pe stomacul gol insa concret nu mi-a zis nimeni nimic. Sunt curioasa ce afectiuni poate provoca? Ce anume poti pati in timp?
 

allina12

allina12

Coca-cola

10 Dec 2012, 15:43

Sora mea a avut probleme cu Coca-Cola si in general i se facea rau vara. Doctorita la care a fost atunci i-a zis ca soarele in combinatie cu Coca Cola nu face bine deloc. Oricum...tot ce este in exces nu face bine, presupun ca daca bei o data pe saptamana/luna nu ti se poate intampla nimic..numai sa nu ai probleme cu balonarea...

irina_bulina

irina_bulina

Coca-cola

10 Dec 2012, 00:17

este de preferat sa eviti consumul, acum nu inseamna ca trebuie sa fim paranoici si sa nu mai bem/mancam nimic...totul trebuie facut cu moderatie, asa te asigur ca nu vei avea probleme.

rodica15

rodica15

coca cola

09 Dec 2012, 21:15

Nu este deloc o intrebare stupida. Si eu am fost dependenta de Coca Cola o lunga perioada de timp, pana cand am ajuns la doamna dr TAROPA DANIELA, de la Family Clinic. Dumneaei mi-a explicat cat rau imi face acest suc si de ce este atat de important sa renunt la prostul obicei de a-l consuma. Unii oameni folosesc Coca Cola pe post de insecticid, deci iti poti imagina ce impact are asupra stomacului.