despre droguri...
by: panselutza ce parere aveti despre droguri? au devenit ele o problema de actualitate? pentru ca in fiecare an numarul consumatorilor creste.... cunoasteti experiente adevarate?trist
da.nu am experiente cu ele nu vreau sa am si nici nu cunosc pe nimeni,e trist sa decazi atat de mult inkat sa devii dependent de ceva
droguri...
am avut un prieten foarte bun, care din pacate a intrat intr-un altfel de anturaj.am inceput sa ne vizitam tot mai rar, nu mai raspundea la telefon...pana intr-o zi cand m-am intalnit cu el pe strada si l-am intrebat ce are.mi-a raspuns simplu: am gasit o alta modalitate de a ma distra, cu droguri. nu era nici o modalitate de a-l determina sa se lase. dupa o perioada lunga de timp ne-am revazut si mi-a povestit prin ce a trecut:" luam cocaina o dat pe saptamana. cu timpul am inceput sa iau din ce in ce mai mult. dupa 6 luni cumparam mereu. am incaput sa fumez, sa fumez tot timpul. pentru ca sa am banii necesari m-am angajat. cand nu-mi mai ajungeau banii pa care ii xcastigam, am inceput sa vand tot ce aveam. trebuia sa fac asat ca sa-mi asigur doza. drogul devenise totul pentru mine.primul lucru la care ma gandeam cand deschideam ochii, era sa ma droghez si cum sa facrost de bnipentru asat. akum e bine,dar a zis k nu o mai faca asa ceva niciodata.eu sunt de parere k o data ce ai luat,esti tentat sa mai iei inca o data, si ink o data etc...
Mda
Frate !!! la ce drogati te referi ... :))) umbli seara pe strazi???ai fost vreodata intrun club >?? hai frate !!!! esti adik sunteti ..penali !!! Cine stie ai vazut unu de sio fi bagat "UMPIC" de "heroinÄ":)) daia arata aja !!! Cine stie cati prieteni de ai vostri .. se drogheaza s tu habarnai!!!