ejacularea precoce

by: incepatoare
buna...am si eu cateva nelamuriri legate de ejacularea precoce...si as aprecia dak mi ar raspunde un baiat pt k probabil ei stiu mai multe....prima intrebare:este o boala,ce trebuie tratata la medic?sau totul tine de starea de spirit a barbatului,de incredera lui in sine?si a doua intrebare:c pot face eu,k fata,sa mi ajut iubitul sa depaseasca aceasta problema?exista ceva concret ce pot face?vreun truc,ceva.... :D
 

incepatoare

incepatoare

kama

07 Mai 2008, 16:39

stiu k relatiile la distanta nu au prea mari sanse de reusita...dar ma bazez p faptul k ne iubim f mult...sunt o visatoare de felul meu si cred in "luceafar" :)
pana acum ne-a mers destul de bine(exceptand micile probleme de ordin sexual).suntem impreuna de 1 an de zile.
referitor la saptamana de care vorbeai....nu prea se poate in viitorul apropiat...pt k incepe sesiunea la facultate,dar am petrecut impreuna o saptamana de vis de paste.......
el imi zice mereu k rabdarea si timpul rezolva toate problemele,indiferent de natura lor.sper sa aiba dreptate...

kama

kama

Ora de sex la telefon

07 Mai 2008, 00:56

Cred ca asta ar fi solutia.

Dar nu merge asa, trebuie sa va faceti rost macar de o saptamana a voastra. Plecati undeva.

Aveti nevoie unul de celalalt si asta este mai important decat tot ce am scris in celalalt raspuns.

Tragandu-ma dintr-un orasel turistic, am avut multe iubiri la distanta. E frumos, dar cuplul nu are nicio rezistenta in fata exteriorului.

Va aparea curand "Catalin" din poezie, in versiune masculina sau feminina. Nu extraordinar, dar palpabil si tentant. Ba chiar mai mult, poate si cu o experienta care ii permite sa adulmece prada si problemele ei de distanta.

incepatoare

incepatoare

pt kama

05 Mai 2008, 11:10

ms frum pt sfaturi,dar din pacate nu o sa pot sa fac cum ai zis tu,in ceea ce priveste contactul sexual zilnic fara ejaculare,asta pt k din pacate noi nu avem contact sexual zilnic :( pt k eu sunt plecata la facultate si ma intalnesc cu iubitul meu la o saptamana,uneori chiar 2....

kama

kama

Nu "trucuri" ci "pas cu pas".

29 Apr 2008, 16:55

Niciun truc nu il poate face pe Cutare sa concureze la campionatul mondial de atletism. Doar asumarea efortului si antrenamentul continuu.

Loati acest exemplu si in viata sexuala. Faptul ca ai pacalit ejacularea o data nu te va ajuta prea mult...

kama

kama

Poate este doar o intamplare.

29 Apr 2008, 16:51

dar, eu nu am putut niciodata sa intru intr-o astfel de armonie cu o persoana care ia anticonceptionale.

Se pare ca acestea duc la o crestere a dorintei sexuale primare, concentrand puternic energia sexuala pe organele genitale.

Inca astept un medic neaservit firmelor de medicamente care sa-mi explice chimic fenomenele.

kama

kama

Poate da, poate nu

29 Apr 2008, 16:45

Atunci cand sunt foarte nervosi, unii iau un calmant iar altii se controleaza si redevin calmi.

Cam asa este si cu ejacularea precoce. Exista si medicamente dar cel mai important este ca barbatul sa ajunga sa se poata controla singur.

Problema este, insa, cum priviti sexul. Daca intelegeti ca o simpla atingere de maini poate fi sex, atunci va va fi usor sa depasiti ejacularea precoce.

Ca un prim pas, cand el este in erectie, excitat, intr-o atmosfera linistita si calda, pune-i o mana pe organul in erectie si una pe piept sau pe frunte. Cere-i sa vizualizeze, cu ochii inchisi cum placerea se muta din zona organeloor genitale in zona in care tii mana. Exersati cu aceste sensibilizari pana cand simtiti ca intreg corpul participa la placere. Atunci, placerea primitiva din organele genitale va fi transformata intr-o forma superioara de energie care nu va mai forta descarcarea. In aceasta faza de inceput, incercati macar 3 saptamani de contact sexual zilnic, fara ejaculare. Veti ramane uimiti de efecte.