Amor in locuri inedite
by: andreea_patrascu In ce olcuri inedite ai vrea sa faci dragoste? Masina e de mult demodata? Ce parere ai de un saptiu intim in natura?mmmdaaa...
lift nu stiu... cred si eu ca e imprumutata din filme...asin ala fel, overused. nu stiu, am incercat diverse la viata mea dar nah, parca mai bine e acasa in intimitate, unde nu ma deranjeaza nimeni... in cel mai ra caz imi deranjez eu vecinii ;)
mmmdaaa...
lift nu stiu... cred si eu ca e imprumutata din filme...asin ala fel, overused. nu stiu, am incercat diverse la viata mea dar nah, parca mai bine e acasa in intimitate, unde nu ma deranjeaza nimeni... in cel mai ra caz imi deranjez eu vecinii ;)
super in natura
E super in natura,dar incearca si altceva cum ar fi solar,lift locuri mai palpitante....iti spun din experienta ca merita.
Buna,
Frumoasa intrebare...sunt fff multe locuri in care poti face asta...cateva dintre ele :):):)
- in parc pe o banca,la padure pe o patura,la mare pe nisip, in scara unui bloc, in toaleta unui restaurant, la film pe ultimile locuri din spate...etc..depinde de ce vrei si de cat de tupeisti sunteti.... :):):) sper ca ti-am sugerat macar o idee
incearca
vezi in apa ,pe plaja
am incercat si merita